Odkrylem prawdziwy przebieg - ~300k km

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Maicroft
    Moderator
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2004
    • 25757
    • Audi

Zawieszenie sa identyczne. Sadze, ze duzy wplywa na to jak sie calosc trzyma ma to gdzie sie jezdzi. Druga sprawa, pamietaj auta PH sa jezdzone do puki nie stana, zadko kiedy naprawiane sa na czas, dopiero jak auto juz naprawde nie moze jezdzic to sie je naprawia.
    Z drugiej strony w 300kkm na jednych amorach to ja nie uwierze - przeciez to juz sie nie da jezdzic.
    Spritmonitor.de

Komentarz

• Paweł T
      Elegance
      • 2006
      • 784

W tym golfie miał już na pewno robione amory co najmniej raz, a może dwa razy. Cudów nie ma. Jeździłem golfem jako PH i mi padły po 105kkm, jeździłem spokojnie, bo miałem dostać później to auto. Niestety nie dostałem.
      TDI ASV 140KM 300Nm

Komentarz

• Pulse
        Rider
        • 2006
        • 461

nie wiem, moze cos kreci jak to PH :-) swoja droga ile moje auto by nie mialo to nadal ladnie sie "buja" dzisiaj mialem to okazje sprawdzic zlamalem 200 km/h (to oczywiscie tylko test ;-))

[ Dodano: Nie 09 Kwi, 06 21:29 ]
        pojechalem do ASO w ktorym ponoc byla serwisowana moja Skoda i wyszla dosyc dziwna sytuacja wiec pisze.
        Dalem ksiazke, koles wrzucil w komputer i powiedzial tak, "Znam to auto, tu chyba bylo cos z licznikiem krecone" mowiac szczerze to dosyc dziwne, bo z ksiazki to nie wynika, czyli porownal ksiazke z kompem i doszedl do takiego wniosku.
        Czyli albo w kompie mial inne przebiegi, albo zapisana usluge cofania licznika (zartuje)
        Nie chcial powiedziec czy wpisy odnosnie ktorych mam watpliwosci sa prawdziwe tlumaczac ze jak jest pieczatka serwisu to przeglad musial byc zrobiony (mam watpliwosci bo pieczatke mozna za 20zl zrobic ;-))
        Ogolnie gosc byl bardzo zmieszany i tlumaczyl sie ze jest na zastepstwie, nie mniej jednak jeszcze ich odwiedze zweryfikuje ta ksiazke jak bedzie inny koles rozmawialem z jednym przez tel. i wydawal sie bardziej kompetentny.
        Nie mam czasu na jazde do Wa-wy i zczytania przebiegu z ECU, ale to zrobie jak bede mial okazje.
        Planuje zebrac troche dowodow i odwiedzic poprzedniego wlasciciela z tym i bede chcial zwrotu 4000zl brutto. Mam duzo uporu i duze doswiadczenie w walce z oszustami - kilka razy odzyskalem wydawaloby sie stracone pieniadze

Jak Wam sie wydaje, czy to dobra cena?

Zaplacilem 34.000 brutto (faktura vat) za Octe AHF Combi 110KM Elegance przebieg 162k km, climatronic, 4x el szyby, 2x pp, radio, spryskiwacze reflektorow, 2 komplety opon (srednio zuzyte) z felgami stalowymi i alu, srednio zadbana. Wydawalo mi sie ze to dobra cena.

Wyszlo ze auto ma przebiego ~300.000k km i nie sadze zeby to byla dobra cena jak na taki przebieg, dlatego wiec bede walczyl o zwrot czesci kasy.
        :: O1 AXR Kombi

Komentarz

• aldam
          L&K
          • 2006
          • 1036

PULSE
          Walcz o swoje.

Pamiętaj tylko o tym, że kupujący traci uprawnienia z tytułu rękojmi jeżeli nie zawiadomi sprzedawcy o wadzie zakupionej rzeczy w ciągu miesiąca od jej wykrycia.

Powodzenia k
          Audi A4 1.8TFSI

Komentarz

• KLOCek
            Rider
            S_OCP Member
            • 2005
            • 411

Zamieszczone przez aldam
            traci uprawnienia z tytułu rękojmi jeżeli nie zawiadomi sprzedawcy o wadzie zakupionej rzeczy w ciągu miesiąca od jej wykrycia
            i mniej na to jakieś potwierdzenie. kumpel miał z tym problem, bo się typ wyparł.

Swoją drogą Pulse, szkoda że to się nie dzieje we Wrocławiu :box2 pożądek musi być

Komentarz

Pracuję...