Instalacja gazowa do octavi 1.4 16V

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PiotrekSR
    Classic
    • 2011
    • 4

Maty, o których piszecie moim skromnym zdaniem są raczej gadżetem, chyba że brać pod uwagę tylko aspekt ogrzewania, bo masaż nawet 10 silniczków rodem z tel. komórkowych, które notabene mogą rozgrzewać masowanego z powodu pracy jaką wykonują należy traktować, jako efekt uboczny

Przetestowałem wiele mat, bo szukałem prezentu dla rodziców i jedyne które według mnie spełniają swoją funkcję to maty Shiatsu, gdzie masaż realizowany jest poprzez wędrujące dół – góra - dół i jednocześnie obracające się rolki, umieszczone symetrycznie względem osi kręgosłupa w jej oparciu. Dodatkowo mają zainstalowane promienniki podczerwieni. Koszt ok 315 (najtańsze), albo te znane z marketów HoMedics, czy jakoś tak od 350 w górę. 10 minut masażu naprawdę odpręża, a zainstalowane w silniczki w dolnej części (takie jak w opisywanych matach) zawsze deaktywowałem, bo powodowały irytację. Wady? Poza ceną... jazda z dodatkową matą, mimo specjalnych pasów do przymocowania z tyłu fotelu wymaga przyzwyczajenia.
  • Zenas
    Classic
    • 2010
    • 3

Witam wszystkich użytkowników, mam pytanie dot. instalacji gazowej w skodzie octavii 1.4 16V. Mam zamiar podpiąć instalację, tylko nie wiem czy jak to się będzie sprawdzało. Może ktoś z Was ma w takim silniku instalkę, będę wdzięczny za info dot. eksploatacji. Troszeczkę już dzwoniłem w ww sprawie, montażysta polecił mi instalkę Stag 300 plus. P.S. może znacie jakiś dobry zakład montażowy w Koszalinie lub okolicy. Pozdrawiam Zenas

Komentarz

Pracuję...