Zamieszczone przez Tymon
w ktorym miejscu przepchnac przewod?
Zwiń
X
-
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dciTagi: Brak
-
-
Witam
potrzebuje poprowadzic przewod 2 x 0,75 z akumulatora to pewnego odbiornika pradu w kabinie. Nieststy nie mam pojecia ktoredy go przepchnac...moze ktos ma jakis pomysl bezinwazyjny? Jesli nie to gdzie powiercic .... aaa skoda TDI 90 KM jakby to mialo znaczenie
pozdrawiam Oskarczarne kombi + Concord GA-401 + President WA27 + "747"
-
-
A spytam z ciekawosci dlaczego chcesz ciagnac od akumulatora :?:
2x0,75 na wzmacniacz to chyba nie o to chodzi, a jak na podlaczenie dodatkowego gniazdka zapalniczki to rozdzielilbym to obecne, chyba ze, zakladane przez Ciebie obciazenie jest duzo wyzsze niz powiedzmy te 10A bo tyle ma chyba bezpiecznik obecnie.
Aha nie zapomnij o bezpieczniku w ukladzie, ktory bedziesz budowal :idea:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA spytam z ciekawosci dlaczego chcesz ciagnac od akumulatora :?:
2x0,75 na wzmacniacz :idea:
Oskarczarne kombi + Concord GA-401 + President WA27 + "747"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftTo 0,75mm2 to ciut malo jak na moje oko. Tak 1,5mm2 albo 2,5mm2 by sie zdalo no i obowiazkowo bezpiecznik
pozdrawiam Oskarczarne kombi + Concord GA-401 + President WA27 + "747"
Komentarz
-
-
W kabinie pod kierownicą jest listwa połączeniowa tam dochodzi +12V z akumulatora i to przewodem 6mm. Czerwony przewód nr. 30 pod nakrętką M6.
P.S. po co robić prosto, jeśli skomplikowanie też można :wink:
Prosze czarno na białym.
DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
-
A wiec ja to robilem tak
Odkrecasz kratke co jest nad pedalami (2 srubki) i twoim oczom ukaze sie widok taki
zdjecie
Tam gdzie czerwona strzalka ja przepychalem ten gruby czerwony kabel :wink:
Jest dosc ciasno ,ale jako ze moje kable byly grube/sztywne to jakos przeszly :diabelski_usmiech
Zdjecie
Kabel wychodzi pod maska za obudowa filtra powietrza. Mam nadzieje ze ci sie to przyda
Komentarz
-
Komentarz