Zarąbiste autko zapodaj fotki środka.Pozdrowienia i bezmandatowej jazdy
[O2] DSG
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez jakimotoCzy trzeba się wcześniej zatrzymać??
Niedawno zauważyłem, że gdy jadę spokojnie 60-70 km/h na D7 i wrzucę tryb S, to skacze na S4Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
-
Morgoth, kiedy odmiór nie wiem, ostateczny termin z zamówienia to 15 wrzesień. Wyprodukawać ma sie w tym tygodniu
Morgoth, Mihau, powiedzcie Panowie ile Wam zeszło od produkcji do przywiezienia auta do salonu, dopozażenia w alarmy pewnikiem, zarejestrowania i faktycznego odbioru - dziękuje :!:
Mihau, - skuterem chwalić się nie będe, nie jest mój, tylko szwagrowy
P.S kozacki awatar :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
majkel123, kurcze nie zrozumiałeś
miałeś się odezwać i zobaczyć te fotele ale do rzeczy na samochód czekałem ok. 8 tygodni. Od momentu kiedy samochód był do odebrania do faktycznego odebrania minęły 2 dni (1 dzień to montaż pewnych zabezpieczeń, 2 dzień jazda po bankach, urzędach w celu rejestracji, płatności, ubezpieczeń itp. ogólnie od 10-16 załatwione wszystko)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez majkel123Morgoth, Mihau, powiedzcie Panowie ile Wam zeszło od produkcji do przywiezienia auta do salonu, dopozażenia w alarmy pewnikiem, zarejestrowania i faktycznego odbioru - dziękuje :!:
Zamówiłem 17 marca (2 dni później zapisałem się na forum), odbiór planowany był wg. zamówienia na 24 maja, odebrałem 31 maja. W poniedziałek 24 maja jeszcze nie było auta w salonie, pojawiło się bodaj we czwartek 27-go. W piątek 28-go przyszedł kurier z fakturą, zarejestrowałem w poniedziałek 31-go i pojechałem odebrać auto.
Przyczynę opóźnienia tłumaczono moją zmianą kierownicy na 3-ramienną z manetkami, której dokonałem po2-3 tygodniach od złożenia zamówienia (początek kwietnia) . Naprawdę nie mogę pojąć, jak to wpłynęło na przesunięcie produkcji, skoro Czesi zabrali się za moją Octę gdzieś w połowie maja.Morgoth
Rozsądni ludzie dostosowują się do świata, nierozsądni nieugięcie starają się dostosować świat do siebie.
G.B.Show
Komentarz
-
Komentarz