Hello!
Właśnie takie mocowania sobie niedawno zrobiłem. Jak jeszcze jesteś zainteresowany to moge spróbowac je pomierzyć. Tylko że bedą to pomiary kopii a nie oryginału. Soban
WItam
mozecie polecic jakies dobre konsole teleofniczne, w ASO niestety chca 190 zł, zastanawiam sie nad kupnem TUTAJ
w jaki sposób takie konsole sa montowane, jest z tym jakis problem ?
Byłe...:
Skoda S100L, rok produkcji: 1974
Skoda 120L, rok produkcji: 1988
Skoda Felicia, rok produkcji: 1995
Skoda Fabia I, rok produkcji: 2000
Skoda Octavia 1U, rok produkcji: 2005
z montażem nie ma problemu tylko jest jeden mankament ta ramka na konsolośrodkowej może odstawać. sposób montażu jest prosty i każdysobie z nim poradzi
Ta konsola pod telefon jest jedną z lepszych polecam mam taką u siebie jakbś miał jakieś wątpliwości to daj znac. Jak byś sie w środe wybrakł na spota to i naklejke byś dostał oraz zobaczył dokładnie jak jest zamontowana
Rendi, Przyjedź na spota obowiązkowo,
a co do konsoli to skontaktuj sie z kolegą Cujo to załatwi ci taką konsole. To sprawdzony człowiek i warto go polecić :szeroki_usmiech osobiście od niego kupowałem właśnie taką konsolę. djczas, Ta ramke wystarczy delikatnie podszlifować i nic nie będzie odstawało, wierz mi :diabelski_usmiech
moim zdniem wielka bzdura z dodatkowymi konsolami.
Przerabiałem ten temat i innych autach i zawsze było coś nie tak.
Do Octavi zapodałem uchwyt w miejsce tandetnego pseudo-schowka na okulary. Chociaż jest tam wąsko, daje radę. I tak korzystam z tego tylko, gdy potrzebuję naładować bateryjkę, lub zapuszczę się gdzieś w środek lasu gdzie nie ma zasiengu (mam podłączone do anteny 3systemowej). Tak to oczywiście mam Bluetooth.
zgadzam się z KLOCkiem,żę owe konsole są tandetne i bezwarościowe.
Lepiej, bezpieczniej i wygodniej jest kupić słuchawkę bluetooth'a i jej używać.
Masz wtedy mniejsze ryzyko pozbycia się szyby - przerabiałem ten temat juz kiedyś(właśnie ukradli mi takie ustrojstwo do tel) - a szyba nie była tania.
Wybór należy do Ciebie. :twisted:
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Rendi, jak chcesz to mogę podesłać Ci foty, jak to u mnie jest rozwiązane, ale myślę, że jak nie potrzebujesz podłączać dodtakowej anteny, to pomysł nosferatus'a jest idealnym rozwiązaniem dla Ciebie do tego stopnia, że możesz nawet zainwestować w zmianę telefonu (jak nie msz bluetooth'a). Reasumując: bluetooth jest zajebisty !
Co od umiejscowienia sterowania zestawu bluetooth firmy Nokia, to polecam miejsce przed sterowaniem otwierania szyb kierowcy. (jak chcesz foty, to wal śmiało)
[ Dodano: Wto 04 Kwi, 06 18:26 ]
moim zdaniem to najtrafniejsze miejsce do zamontowania zestawu. Z początku bałem się, żę będzie ciężko zacisnąć ręczny, ale jest okej.
A.. głośnik oczywiście jest osobny (podpinanie do głośników od radia do wielkie nieporozumienie. ?
Myszka, czyli mikrofon jest po lewej stronie. Nap[oczątku wbudowałem go w tą krateczkę w oświetleniu wnętrza, ale całkowicie się nie sprawdzał. Został tam na wieki
Gdyby ktoś miał jakieś pytania dotyczące montarzu, to walić śmiało
wielkie dzięki wszystkim za odpowiedz mi najbardziej zalezy na tym zeby telefon był w zasięgu wzroku, nie podobają mi sie "przyssawki" do szyb i inne wynalazki, dlatego zdecydowałem sie na ową konsolę,
luky8: jak sie skontaktowac z djczas'em, ostatio na forum był chyba dosc dawno ?
Byłe...:
Skoda S100L, rok produkcji: 1974
Skoda 120L, rok produkcji: 1988
Skoda Felicia, rok produkcji: 1995
Skoda Fabia I, rok produkcji: 2000
Skoda Octavia 1U, rok produkcji: 2005
Rendi, ja jestem codziennie a jesli chodzi o kolege cujo to tez bywa prawie codziennie ale on tylko przegląda i nie pisze pojawia sie na spotach od czasu do czasu ja jestem jego pośrednikiem masz okazje zjawić sie na spocie jutro możliwe że bedzie
Komentarz