KONIEC GWARANCJI

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kris2003
    Classic
    • 2005
    • 17

KONIEC GWARANCJI

Dzieki Panowie.

Warto jeszcze wspomniec, ze po zdjeciu starego intercoolera byly w nim jedynie sladowe ilosci oleju.
    Nie wiem czy zebraloby sie tego nawet na maly kieliszek.

Niezle jak na ponad 140 tys km.
    Kris
  • KLOCek
    Rider
    S_OCP Member
    • 2005
    • 411

KONIEC GWARANCJI

Myślę, że to ciekawy temat, który pozwoli uniknąć dodatkowych kosztów w momencie gdy coś skończy się w przeciągu najbliższego czasu po końcu gwarancji. Czsami przecież nie zdajemy sobie sprawy, że coś jest nie tak, a gwarancja nieubłaganie mija...

Chciałbym, żebyście wpisywali te rzeczy, które można sprawdzić w prosty sposób czy ich żywot nie dobiega końca i co dokładnie mówić w ASO, żyby przypadkowo nie wpadli na pomysł zaleczenia problemu aż do końca gwarancji. Wiadomo przecież, że większa kasa dla ASO jest gdy klient płaci, niż gdy płatnikiem jest SAP.

Ja o swoich doświadczenich w wymian gwarancyjnych napiszę jutro kiedy wezmę książeczkę z samochodu

Komentarz

• rymeks
      Drive
      • 2007
      • 93
      • Octavia III (5E3)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
      • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

No właśnie kończy się gwarancja za miesiąc - na co teraz zwrócić uwagę w autku?
      Przebadać gdzieś dokładnie - w ASO :? ?
      Octavia 3 RS TSI
      Octavia 2 BXE +

Komentarz

• leszekmw
        RS
        • 2005
        • 5356

jeżeli nie macie jakiś ogromnych przebiegów to O1 są naprawdę wytrzymałe.

a ja robię to w ten sposób ze swoimi samochodami ze przed końcem gwarancji jadę do znajomego , dobrego mechanika, daję parę groszy a on przegląda mi samochód i mówi do czego się można przyczepić, a ja z takimi informacjami udaje się do serwisu i oddaje samochód mówiąc że mam takie a takie usterki.
        O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
        GVI 1.4TSI
        LANCIA YPSILON 1.2 MPI
        tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

Pracuję...