Ubezpieczenie Octavia II FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • arkadiusz2982
    Classic
    • 2011
    • 18

Odkopie temat bo kuzyn myśli kupic Demo. Jak myślicie warto coś takiego brać?

Honda Accord produkcja listopad 2009, 1 rejestracja kwiecień 2010 wersja elegance silnik 2.0 Benzyna, przebieg 2800km - cena 79 000zł.

taka nowa z 2011 - 104 600zł
    roczna z wyprzedaży 2010 - 94 600zł

Pewnie w przyszłym tygodniu przejedziemy się do Lublina ją zobaczyć i ocenić.
  • mirek_p11
    RS
    • 2010
    • 6630
    • Volkswagen
    • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Po kupnie ubezpieczyłem samochód na rok w pakiecie promocyjnym za 2000 zł i chciałbym się dowiedzieć mniej więcej ile będzie kosztowało ubezpieczenie AC,OC,NW po roku czasu. Czy warto dopłacić i kupić pakiet promocyjny na dwa lata?

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
    Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
    Fotki

Komentarz

• loyd
      RS
      • 2010
      • 2342

No bez zniżek to może być drogo.....

Wydaje mi się, że 4 - 5 kpln, ale zadzwoń lepiej do jakiegoś TU :szeroki_usmiech

Komentarz

• Baldek
        Classic
        • 2009
        • 7

ubezpieczenie

2 miesiące temu płaciłem w PZU po roku i też ok. 2 tys. z tym, że wartość spadła.
        też myślałem żeby kupić na dwa lata ale nie warto, w innych ubezpieczalniach jeszcze taniej
        pozdro

Komentarz

• mirek_p11
          RS
          • 2010
          • 6630
          • Volkswagen
          • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Re: ubezpieczenie

Zamieszczone przez Baldek
          2 miesiące temu płaciłem w PZU po roku i też ok. 2 tys. z tym, że wartość spadła.
          też myślałem żeby kupić na dwa lata ale nie warto, w innych ubezpieczalniach jeszcze taniej
          pozdro
          Dziękuje kolego za informacje.

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
          Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
          Fotki

Komentarz

• mitschel
            Classic
            • 2010
            • 14

ubezpieczenie 02 fl

właśnie dzisiaj ubezpieczałem swoją skodzinkę (3 rok eksploatacji). Po rozeznaniu się w ofercie rynkowej okazuje się, że najkorzystniej kupisz pakiet dealerski w salonie skody. Różnica w cenie ubezpieczenia pakietowego Allianz (oc/ac/nnw) pomiędzy ubezpieczycielem w salonie skody a infolinią Allianz direkt wyniosła bagatela 1500 zł. Operator z infolinii potwierdził, że do 5 lat korzystniej jest ubezpieczać auto w salonie.

Komentarz

• bohen
              L&K
              • 2009
              • 1260
              • Audi
              • CCZA 2.0 TSI RS 200 KM

Ja miałem ubezpieczenie w pierwszym roku w pakiecie za 1990 zł w Allianz i jak się dowiadywałem w salonie to przy przedłużeniu ubezpieczenia w Allianz na kolejny rok (pakiet dilerski) wyliczyli mi 2150 zł (bez zniżek). Także nie jest tak źle. :szeroki_usmiech

Zamieszczone przez loyd
              No bez zniżek to może być drogo.....

Wydaje mi się, że 4 - 5 kpln, ale zadzwoń lepiej do jakiegoś TU :szeroki_usmiech
              W przypadku tradycyjnego ubezpieczenia (nie przez dilera) faktycznie wychodzi koło 4000 zł. :shock:

Komentarz

• granacik
                Ambiente
                • 2009
                • 249

mirek_p11, wyceń sobie przez stronę WWW. Ja wyceniałem albo w Linku albo w AXA (nie pamiętam :-) ) i wyszło ok. 3k za pakiet.

Komentarz

• kamix
                  Classic
                  • 2009
                  • 21

W Linku nawet pracownicy tej firmy nie ubezpieczają tam swoich samochodów. To chyba coś znaczy.

Jeśli ktoś nie ma swoich zniżek za bezszkodową jazdę to niech wybiera pakiet, będzie tańszy.

Natomiast przy posiadanych wysokich zniżkach, do tego np. mieszkanie w jednym Towarzystwie podejrzewam, że będzie korzystniej.

Komentarz

Pracuję...