Brak swiatel stopu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • AdamGd
    Classic
    • 2006
    • 14

Brak swiatel stopu

Panowie, jakie boczki?
  • the_maniek
    Ambiente
    • 2006
    • 177

Brak swiatel stopu

Ostatnio jadac jakis koles zwrocil mi uwage ze nie mam stopu... myslalem, ze zarowka padla, ale okazalo sie ze nie pala sie wszystkie trzy swiatla stopu, reszta dziala bez zarzutu, nie ma dyskoteki, bespieczniki sprawdzilem, zarowki tez. Czy ktos ma jakis sugestie co sie moglo posuc?
    Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.

Komentarz

• Adrian
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 662
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

może czujnik stopu pod pedałem. Ale wtedy chyba by się wszystko świeciło. Sprawdz czy jest napięcie w oprawkach. I podłacz pod kompa może jakieś błedy Ci się pokaża wtedy będzie jasna sprawa.
      PerfectService by DGW
      Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
      Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
      Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+

Komentarz

• the_maniek
        Ambiente
        • 2006
        • 177

Jutro posprawdzam napiecia (dzis juz nie mam czasu). Postaram sie jeszcze oblookac czujnik stopu.
        Jak nic nie zdzialam to podjade na jakas stacje obslugi kompa podlaczyc. Dzieki! :szeroki_usmiech

Jak rozwiaze problem to opisze co i jak... moze sie innym przyda :diabelski_usmiech

[ Dodano: Pon 10 Kwi, 06 10:37 ]
        Niemialem czasu napisac, wiec sorki, ze tak pozno. Okazalo sie ze zacial sie automat od swiatel stopu (ten przy pedale). Wyjalem go, wyciagnalem do konca, aby sie mogl dopasowac i wszystko dziala Proste
        Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.

Komentarz

Pracuję...