Pół roku w Oktawi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kumaszjazde
    Classic
    • 2011
    • 6

Pół roku w Oktawi

SKODAJACK, ta nietypowa wtyczka to fakra, możesz się też szarpnąć na coś takiego
    http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product&prod=148&menu=%C5%A0koda|Octa via%20II%28A5%29|Ant%C3%A9ny%20a%20kabely
  • crys7
    Classic
    • 2010
    • 23

Pół roku w Oktawi

Witam kolegów.
    Chciałbym pokusić się o małe podsumowanie - mam oktawię II z 2006 roku od lutego 2010 i....jestem zachwycony. w tym momencie sypię głowę popiołem - gdyby ktoś rok temu powiedział mi że będę jeździł skodą bym go wyśmiał - jeszcze raz sypię popiół na mój głupi łeb.
    Duży wygodny samochód z bagażnikiem jak stodoła, silniczek pali od dotknięcia (mało), klimka bez zarzutu, wykonanie też. przejechałem na razie tylko 10 tys kilometrów ale to były miłe tysiące. Jedynie do czego mógłbym się doczepić to seryjne radio które gubi fale (wymieniłem antenę z wzmacniaczem) i odtwarzacz CD nie zawsze czyta piraty.
    Pozdrawiam wszystkich posiadaczy i tych co chcą posiadać oktawki - warto.
    posypany popiołem
    crys7

Komentarz

• borynajosef
      Drive
      • 2009
      • 65

To kolega piratów używa (smile)? Radio nie jest może najlepsze w Octavii lecz bywają gorsze seryjne w innych autkach z tej dekady. Przyznaję auto nie najgorsze, a jeśli coś się popsuje udaje się to w miarę niedrogo naprawić (choć i tak uważam, że mam je za krótko aby rzetelnie je ocenić - tzn. 1 rok)
      Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
      Octavia 2 BKD 2.0 TDI wersja ELEGANCE

Komentarz

• baca10
        RS
        • 2009
        • 6225

crys7, zawsze radio mozna wymienic na lepsze :diabelski_usmiech

Komentarz

• eroberto1
          Rider
          • 2010
          • 350

Ja też mam OII z 2006r z tym że od 2tyg i strzeliłem narazie 1500km ;D Póki co po przeglądzie i bez zarzutu tylko te odpryski na masce i szybie mnie drażnią ale ponoć ten typ tak ma. Do tej pory były dwie służbowe fabie i jeden palio - oczywiście skoda góruje ;D
          2.0 TDI BKD http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39508

Komentarz

Pracuję...