[O2] zakup nowego auta z salonu - opcje dodatkowe - kilka py

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Jac_ek
    RS
    • 2009
    • 1733

Zamieszczone przez mirek_p11
    no to sobie samochodzik odbierze z dużym opóźnieniem jak wybierze ogrzewanie postojowe
    no wiesz na mieście też musisz poczekać na montaż 14-30 dni no ale samochodem już jeździsz a później na dwa dni go wstawiasz. Ja w warszawie obdzwoniłem wszystkie ASO i w żadnym nie montują - trzeba to robić poza ASO. a najlepsze były odpowiedzi - dominowała "nie da się"
    - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• mirek_p11
      RS
      • 2010
      • 6630
      • Volkswagen
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez Jac_ek
      Zamieszczone przez mirek_p11
      no to sobie samochodzik odbierze z dużym opóźnieniem jak wybierze ogrzewanie postojowe
      no wiesz na mieście też musisz poczekać na montaż 14-30 dni no ale samochodem już jeździsz a później na dwa dni go wstawiasz. Ja w warszawie obdzwoniłem wszystkie ASO i w żadnym nie montują - trzeba to robić poza ASO. a najlepsze były odpowiedzi - dominowała "nie da się"
      chyba na forum OCP czytałem,że kolega czekał na autko ponad 5 miesięcy bo zamówił webasto, więc trzeba przed zamówieniem dowiedzieć się czy nie ma przez to dodatkowych opóźnień.

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
      Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
      Fotki

Komentarz

• Jac_ek
        RS
        • 2009
        • 1733

no bo trzeba zamawiać u zaprzyjaźnionego dilera z Kraka - to nie dość że tanio to jeszcze ma dobre terminy ;-), poza tym 5 mies. to może być dużo albo mało - zależy od podejścia.
        - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

• paisak
          Drive
          • 2010
          • 96

Witam,

moja octavia jest z sierpnia 2006 i ma czujnik zmierzchu. Czy coming/ leaving home i ewentualnie doswietlanie zakretow wchodzi u mnie w gre? :roll:

Komentarz

• piotrek_gdy
            RS
            • 2008
            • 7723
            • Volkswagen
            • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

paisak, CH/LH z poziomu MaxiDota, reszta zależy jakie masz halogeny i sterownik ale to nie jest ten watek- szukaj wątku o doświetlaniu zakrętów
            przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• paisak
              Drive
              • 2010
              • 96

Zamieszczone przez piotrek_gdy
              paisak, CH/LH z poziomu MaxiDota, reszta zależy jakie masz halogeny i sterownik ale to nie jest ten watek- szukaj wątku o doświetlaniu zakrętów
              Dzieki!

Komentarz

Pracuję...