aha , czyli to zawieszenie mają spierdzielone chyba? martinez a tak w ogóle to kto to jest na tym zdjęciu ? Ty?
"Zgłupiała elektronika"
Zwiń
X
-
"Zgłupiała elektronika"
Witam.
Wczoraj przydarzyła mi się dziwna rzecz. Po wyłączeniu auta i świateł otwieram drzwi i...ZONG :shock: !!!...piszczy. Sprawdzam konsole - światła wyłączone. Wychodzę na zewnątrz, patrzę a tam świeci mi się tylko przedni prawy reflektor i tylny prawy. Lewe wyłączone. Wracam do środka włączam, wyłączam światła - nie pomaga. Zamykam i otwieram z pilota samochód - bez efektu. Uruchamiam i wyłączam samochód - to samo. Postanowiłem zrobić rundkę samochodem na włączonych światłach. Wróciłem na to samo miejsce na parking, wyłączyłem światła i wszystko było w porządku. Ciekawe, że kilka miesięcy temu, dokładnie na tym samym parkingu, samochód też mi "zgłupiał". Włączał wtedy światła awaryjne bez powodu. Bioprądy ? Ciemna energia ? Ciemna strona mocy ? A może masz antenowy na posterunku policji naprzeciw... Czy mieliście podobne problemy ? Jest to parking wzdłuż ul. Okopowej w Lublinie, koło dawnego DOKP, na przeciwko prokuratury i posterunku policji. Może któryś z was też zaobserwował tam dziwne zachowanie samochodu ?O1 TMBDG
-
-
Zamieszczone przez MaicroftWejdz do auta wlacz kierunkowskaz i zamknij auto, VW ma od bardzo dawna mozliwosc wlaczenie postojowek po jednej stronie i wtedy szafa piszczy, ze zostawiamy tak auto.
Innej opcji nie ma, jak mowisz ze swieci prawa strona :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Hmmm prokuratura i policja...... Hmmmm moze to jakies systemy inwigilujace posiadaczy Octavi ))) Ciemna masa wytwarza w tym miejscu ciemna energie ))
tak serio to jak napisali koledzy kwestia wlaczonego kierunkowskazu.
pozostaje jeszcze rozwiklac to tajemnicze uruchomienie sw. awaryjnych))nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Hmmm prokuratura i policja...... Hmmmm moze to jakies systemy inwigilujace posiadaczy Octavi ))) Ciemna masa wytwarza w tym miejscu ciemna energie ))
tak serio to jak napisali koledzy kwestia wlaczonego kierunkowskazu.
pozostaje jeszcze rozwiklac to tajemnicze uruchomienie sw. awaryjnych))O1 TMBDG
Komentarz
-
Komentarz