Zamieszczone przez vaz
1.4 TSI DSG lub 1.8 TSI DSG - jazda próbna - Warszawa
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Witam,
Czy ktoś wie, który salon w Warszawie lub okolicach posiada do jazd testowych 1.4 TSI DSG lub 1.8 TSI DSG?
Skorzystałem z formularza na stronie Skody ale nikt się ze mną nie skontaktował.
Byłem w salonie na Al. Jerozolimskich i tam nie ma.
pzdr
maps
-
-
Chociaż muszę przyznać, że trochę się rozczarowałem.
Czytałem przed zakupem, że to petarda, rakieta i wogóle szał a okazało się, że auto jeździ ..... normalnie.
Kolega w pracy ma golfa V 1.4 tsi i też się podnieca, że auto po prostu zamiata ......
Ale i tak jestem zadowolony i kupiłbym je jeszcze raz (przy takich przebiegach jak teraz oczywiście).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez Yarwai 170KM
Golf mk5 ( http://pl.wikipedia.org/wiki/Golf_V )
1.4 TSI - 4 - 16 - 1,390 cm³ - 90 kW (122 KM) - 200 Nm - od 2007
1.4 TSI - 4 - 16 - 1,390 cm³ - 103 kW (140 KM) - 220 Nm - od 2006
1.4 TSI - 4 - 16 - 1,390 cm³ - 125 kW (170 KM) - 240 Nm - od 2005
Komentarz
-
-
no co jess :!:Załączone plikisaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Szukałem w Warszawie z DSG - nie ma takiego. Powiedzieli, że im się nie opłaca, gdyż za pół roku muszą taki samochód sprzedać. Pytałem się jeszcze w Ciechanowie i jeszcze jakiejś miejscowości - nic z tego. W jednym z salonów powiedziano mi. "Panie to jest Skoda - z DSG praktycznie nikt nie kupuje Octavii, ciężko potem sprzedać- duże straty- Pan spróbuje w VW tam nie powinno być problemu." Po tygodniowych próbach dałem sobie na luz.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez driven22"Panie to jest Skoda - z DSG praktycznie nikt nie kupuje Octavii, ciężko potem sprzedać- duże straty- Pan spróbuje w VW tam nie powinno być problemu."
Komentarz
-
-
Ja przerabialem to 1,5 miesiąca temu, jedyne auto z DSG jakie udało mi się znaleźć w stolicy, to Superb i to w dodatku Diesel 170 KM.
Nie było łatwo na jazdę się ustawić z w/w przyczyn, czekałem na jazdę około tygodnia, nie trwała ona z reszta długo, dlatego że za kilkanaście minut jakis gosc miał zabrać auto na jazdy do firmy.
Tak czy siak wystarczyła mi taka przejazdzka, żeby jeszcze tego samego dnia DSG domowic, jeździłem co prawda altomatem w wysluzonej E - klasie, ten jest poprostu fenomenalny.
Najbardziej podoba mi się to ze przy normalnej jeździe prace skrzyni obserwuje się na obrotomierzu
Komentarz
-
Komentarz