Witam, byłem ostatnio na wizycie u mechanika i dowiedziałem się, że potrzebuję na spód auta osłon, bo ponoć nie ma środkowej i lewej. Mowa tu o okolicach silnika itp. Czy to jest to?
Osłony podwozia przów/ osłona silnika i boczne (?)
Zwiń
X
-
pełna osłona z TDI owszem zasłania wszystko tylko pamietaj - Turbo benzyna jednak mocniej sie grzeje niz TDi i ta krótka osłona nie jest bez powoduEwentualnie pełna na zime - krótka na lato - boczne są takie same czy to w TDi czy PB... Ja mam REZAM-PLAST i jest ok, w Audi 3 lata rezaw był i nic sie nie połamało, w VW też więc śmiało moge polecic....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Artec Zobacz wpisCzy to jest to?
https://allegro.pl/skoda-octavia-i-1...ant=7259105323
Podłączam się do pytania.
Dziś okrakiem jechałem po garbach lodowych kolein, auto zsunęło się w koleiny, coś zazgrzytało i osłona plastikowa urwana :/ Ciągnie się pod autem :/
Do vrs podejdzie na 100% ??
Komentarz
-
-
Wyrwało ją chyba z mocowania, wisi przy lewej stronie, każdy garbik czy inna przeszkoda i trze. Dziś musiałem pojechać w krótką traskę 120 km i tam był odcinek remontowanej drogi z dołami i chyba tam odpadła bo już nie na nierównościach nie słychać żeby ocierała o nawierzchnię :/
U mnie jest sporo śniegu ubitego w lód i mały prześwit żeby dokładnie sprawdzić :/ Miałem to zrobić w sobotę ale chyba już jej tam nie ma :/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KrzysiekVRS Zobacz wpis
Podłączam się do pytania.
Dziś okrakiem jechałem po garbach lodowych kolein, auto zsunęło się w koleiny, coś zazgrzytało i osłona plastikowa urwana :/ Ciągnie się pod autem :/
Do vrs podejdzie na 100% ??
Ja w oryginale miałem też krótką plastikową ale swego czasu na piaskowej drodze "odeszła" z jakimś kamieniem...
Komentarz
-
Komentarz