witam kolegów znalazłem coś ciekawego a idzie zima choć na naszych drogach można cały rok popylać takie mamy dobre chodzi mi o osłonę maski przydało by się ale nie znalazłem do octavi sa do innych a może by taką zamówił w jakiejś firmie ? co wy na to
temat owszem jest ale nie do konca na temat ja podnosze kwestie czy ma ktos namiar na cos takiego do octavi nie czy ładne itd
dzwoniłem do gościa co sprzedaje ( bdb jakość itd ) ale do octavi nie robi producent ma zadzwonić zapytać czy by nie dało rady zrobic ma mi dac odp jutro
miałem BRA w golfie 3 i powiem ci że powyżej 100km/h strasznie nią trzepie po masce,poza tym trzyma wilgoć i niedługo zobaczysz rdzę a po trzecie rysuje maskę więc większość zakładała tylko na zloty. Według mnie ze względu na wygląd przodu do O1 w ogóle nie pasuje BRA.
miałem BRA w golfie 3 i powiem ci że powyżej 100km/h strasznie nią trzepie po masce,poza tym trzyma wilgoć i niedługo zobaczysz rdzę a po trzecie rysuje maskę więc większość zakładała tylko na zloty. Według mnie ze względu na wygląd przodu do O1 w ogóle nie pasuje BRA.
Zgadzam się z Kolegą co do trzepania po masce i wilgoci. Miałem w Focusie i wlazła mi korozja.
Zgadzam się z Kolegą co do trzepania po masce i wilgoci. Miałem w Focusie i wlazła mi korozja.
Miałem to cudo nie polecam ( fiat seicento ) :evil:
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Komentarz