a auto z turbo dieslem musi mieć napis TDI na klapie :szeroki_usmiech
[O2] Nowy cennik od 25-08-2010
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Yarwaprzecież pokrętła to design a nie urządzenie, równie dobrze mogą zrobić climatronic z pokrętłem.
Pytanie jednak pozostaje, jak wygląda ta "nowa" standardowa klima?
a) Panel na konsoli zostanie i zmienią bebechy? W tym przypadku pokrętła i tak musiałby się odrobinę zmienić, bo dotychczasowe miały opis w stopniach, a manual nie ustawia automatycznie temperatury.
b) Kompletnie nic się nie zmienia oprócz nazwy w cenniku?
c) Czy może zmieniają się pokrętła i samo urządzenie?
Może jest tu ktoś od dealera, kto zna konkretne i wiarygodne dane?
[ Dodano: Wto 14 Wrz, 10 16:14 ]
Zadałem pytanie Skodzie o nową klimę.
Poniżej odpowiedź:
Szanowny Panie!
Nazwa opcji została zmieniona ze względu na inną niż dotychczas funkcjonalność - miejsce klimatyzacji półautomatycznej (automatyczne utrzymywanie nastawionej temperatury nawiewanego powietrza, manualna regulacja intensywności oraz kierunku nawiewanego powietrza) zajmie klimatyzacja manualna (w całości ręczna obsługa klimatyzacji, skala temperaturowa przy pokrętle klimatyzacji nie jest opisana stopniami Celsjusza).
Z wyrazami szacunku,
Zespół ©koda INFO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez matwrcZamieszczone przez Yarwaprzecież pokrętła to design a nie urządzenie, równie dobrze mogą zrobić climatronic z pokrętłem.
Pytanie jednak pozostaje, jak wygląda ta "nowa" standardowa klima?
a) Panel na konsoli zostanie i zmienią bebechy? W tym przypadku pokrętła i tak musiałby się odrobinę zmienić, bo dotychczasowe miały opis w stopniach, a manual nie ustawia automatycznie temperatury.
b) Kompletnie nic się nie zmienia oprócz nazwy w cenniku?
c) Czy może zmieniają się pokrętła i samo urządzenie?
Aktualnie pewnie powrócili do sterowania kierunku i temperatury poprzez sterowanie mechaniczne - linkami. Wychodzi to o wiele taniej w produkcji a i waga pewnie się zmiejszy... o jakies 1,5 kg Wnoski - ekonomia i ekologia powoli dobija !
Komentarz
-
Komentarz