nie jestem specem od VAG-a, ale do tej pory używałem też takiego taniego kabelka. jak dla mnie do amatorskich zabaw i okresowego samodzielnego diagnozowania jest wystarczający.
teraz kupiłem ten:
[quote="lugab"]nie jestem specem od VAG-a, ale do tej pory używałem też takiego taniego kabelka. jak dla mnie do amatorskich zabaw i okresowego samodzielnego diagnozowania jest wystarczający.
teraz kupiłem ten:
Usunięcie błędu poduszki jest jakieś skąplikowane za pomocą tego? Da sie np włączyć za pomoca tego tryb skandynawski?
Myślę, że usunięcie błedu nie będzie problemem, a co do trybu skandynawskiego to nie mam zielonego pojęcia.
Wyślij zapytanie do sprzedającego LEC-a, będzie wiedział. Możesz też się z nim skontaktować na SCP :
Nic tymi kablami nie zrobisz bo OII ma już szynę CAN i tu potrzeba już lepszego sprzętu. Osobiście posiadam VAG K+CAN COMMANDER i nim połączysz się z silnikiem z poduchami nie sprawdzałem.
ops: nie dopatrzyłem że chodzi o O2.
Sorki jeśli namieszałem, nie wiem jak ten kabelek współpracuje z O2, Jeszcze się takiej nie dorobiłem :wink:
Ale i tak myślę że warto zapytać sprzedawcę.
Może tutaj:
Nic tymi kablami nie zrobisz bo OII ma już szynę CAN i tu potrzeba już lepszego sprzętu. Osobiście posiadam VAG K+CAN COMMANDER i nim połączysz się z silnikiem z poduchami nie sprawdzałem.
juz znalazlem na allegroi ponoc jest usuwanie bledow wiec chyba bede mogl usunac airbag falout...
Komentarz