Zniżka na ubezpieczenia OC i AC

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pioq
    Classic
    • 2010
    • 19

k085, ja tą trasą jeżdżę coś koło 2 razy na tydzień i to co tam się dzieje po pojęcie przechodzi... :wink: Właśnie przez trasy na DK8 moja dziewczyna boi się wsiąść za kółko :wink:

sew1981, może omija, może nie - na focie dokładnie przebiegu nie widać. Ale wygląda to mimo wszystko dosyć ciekawie :P
  • KolinWawa
    Rider
    • 2009
    • 278
    • Octavia I (1U2)
    • APK 2.0 MPI 115 KM
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Dziś, przy okazji ubezpieczania Fabii w firmie AB PORT ( broker ubezpieczeniowy) zagadałem o ewentualnej zniżce dla OCP. Okazało się że możemy wynegocjować zniżkę jak dla ubezpieczeń flotowych. Muszę podać liczbę chętnych do ubezpieczeń oraz przybliżone terminy końca aktualnych polis. Im więcej chętnych osób będzie tym większa szansa na sensowną obniżkę w stosunku do ich oferty( która defacto jest i tak bardzo atrakcyjna). Napiszcie jak widzicie ten pomysł oraz wpisujcie się na listę chętnych ( z terminem skończenia aktualnej polisy).

Pozdrawiam

KolinWawa

Komentarz

• tomek
      L&K
      • 2005
      • 1078

a jakiego rzędu procentowo są to lepsze oferty?
      O2FL RS | S2 | F2

Komentarz

• KolinWawa
        Rider
        • 2009
        • 278
        • Octavia I (1U2)
        • APK 2.0 MPI 115 KM
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez tomek
        a jakiego rzędu procentowo są to lepsze oferty?
        Wszystko będzie wiadomo jak określę ilu jest chętnych. Od ilości samochodów/ubezpieczeń zależeć będzie zniżka. Co do oferty standardowej można ją ogarnąć na ich stronie.

[ Dodano: Sro 15 Wrz, 10 08:33 ]
        EDIT : z powodu znikomego zainteresowania temat do zamknięcia :shock:

Komentarz

Pracuję...