Wersje wyposażenia Octavia rocznik tour

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wersje wyposażenia Octavia rocznik tour

Zamieszczone przez ZYBI68
    PAOLO ESCO, jak można prosić zrób porównanie Top Tec 4100 5W/40 , Fuchs Titan GT1 5W/40 z Quazr C3 5W30 i 5W40 tylko te z normą VW dzięki.
    Wyciąganie zbyt pochopnych daleko idących wniosków tylko na podstawie paru parametrów z kart charakterystyki nie jest do końca obiektywne.
    Pamiętam jak zalałem Petro Canadę 10W-40 która swoimi parametrami wzbudziła mój aplauz. Na krótko bowiem.....

Poza tym Fuchs jest robiony na najnowocześniejszej bazie olejowej (Chyba GTL ) , a 0W-20 to rasowa estrowa kompozycja VI gr. :-)

Wersje wyposażenia Octavia rocznik tour

Witam jestem nowy na forum jeżdżę Fiatem Bravo ale mam zamiar sprawić sobie OCTAVIĘ TOUR. Moje pytanie dotyczy wyposażenia znajdującego się w wersji Laurin & Klement. Samochód będzie gdzieś z rocznika 2000/2001 silnik 1.9 TDI. Dokładnie chodzi mi o to co w tym aucie się znajduje i czy poszczególne wersje tego wyposażenia mogą się różnić np dodatkowymi opcjami dokupywanymi w salonie. Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.

Komentarz

• Mihau
      RS
      • 2009
      • 7460
      • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Ja miałem u siebie półskórę, 1/2 FISa, grzane siedzenia, ASR, ABS, zmieniarkę na 6 CD, xenony, climatronic, 16" alu do tego modelu
      O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

a jaki to był rocznik tej octavi bo ja przeglądałem na allegro oferty i nie widziałem w tej wersji xenonów

Komentarz

• Mihau
          RS
          • 2009
          • 7460
          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

2000 ale ja miałem już poliftowy przód więc dlatego
          O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

aha czyli po liftingu w L&K są xenony a orientujesz czy jak są xenony to można włożyć do niej reflektory z allegro z tym diodowym oświetleniem

Komentarz

• phoneman
              RS
              • 2008
              • 3374
              • Octavia I (1U2)
              • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

zelik, Nie było Octavia TOUR w L&K . L&K produkowali w od 1998 do 2000 oraz po FL od 2000 do 2004 . W 2004 wszedł TOUR i zaniechano produkcji wersji L&K. Pod koniec produkcji występował L&K z czarna tapicerką. Ksenony były po lifcie.
              .

Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k

Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów

Komentarz

Pracuję...