u mnie słychać pasek cały czas, jak włącze klimę to może trochę głośniej
Czyszczenie lakieru
Zwiń
X
-
pskosz,poszukałem po numerze jaki podałes i znalazłem nastepujący opis :
3M Żel matujący Scuff-it 700g 50018
Żel matujący i czyszczący zawierający kombinację minerałów i specjalnie opracowanych kryształów mikrościernych przeznaczony do szlifowania pokrytych podkładem paneli w ostatnim etapie napraw przed lakierowaniem. Opracowany specjalnie do lakierów na bazie wody, zalecany do nanoszenia przy zastosowaniu gąbki pokrytej włókniną ścierną. Umożliwia matowanie przy jednoczesnym odtłuszczaniu i oczyszczaniu powierzchni, zapewniające optymalną przyczepność lakieru.
Wiec nie o to mi chodzi zeby zmatowic lakier tylko pozbyc sie uporczywych plam.
Komentarz
-
-
nico21 kup sobie Auto Max, ja dziś pół dnia pucowałem maszynkę i właśnie miałem mase takich zabrudzeń, później nałożyłem sobie wosk i wyruszyłem moją obniżoną maszyną 8) na nowych felusiach ATS :bigyellow
Kosztuje grosze, starcza na długo.Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
pegieo, benzyna też jest dobra ale szybko wysycha bo takie rzeczy najlepiej na słońcu robić a te kropeczki łatwo nie zchodzą więc muszą namoknąć a tu benzyna wyschnęła , dobre są preparaty w sprayuByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Ja ostetnio wymylem autko benzyna ekstrakcyjna ijest miodzio,zero sladow po asfalcie :-) potem pasta i jest gites,:-) polecam-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21Arek, jaka paste uzywasz?-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Komentarz