Mam do kolegów przerabiających instalację LPG lub zmieniających wtryski z MED. na Barakuda pytanie: czy da radę bez problemu założyć przewód do LPG o średnicy wewn. 12 mm na króciec od reduktora LR IG1
Mam standardową instalacje LPG Landi Renzo, dokładaną w serwisie, a chciałbym założyć odstojnikowy filtr fazy lotnej Alex Ultra 360, który niestety nie występuje z króćcami o średnicy 14 mm.
Żaden odstojnikowy filtr fazy lotnej, zawirowujący strumień gazu w filtrze, nie występuje z króćcami 14 mm.
Jedyny to Czaja Blaster, ale on nie zawirowuje gazu, a tym samym chyba słabo oczyszcza gaz z mazutu, oleju i innych drobin stałych.
o średnicy wewn. 14 mm
oraz na listwę wtryskiwaczy MED również o średnicy wewn. 14 mm?Mam standardową instalacje LPG Landi Renzo, dokładaną w serwisie, a chciałbym założyć odstojnikowy filtr fazy lotnej Alex Ultra 360, który niestety nie występuje z króćcami o średnicy 14 mm.
Żaden odstojnikowy filtr fazy lotnej, zawirowujący strumień gazu w filtrze, nie występuje z króćcami 14 mm.
Jedyny to Czaja Blaster, ale on nie zawirowuje gazu, a tym samym chyba słabo oczyszcza gaz z mazutu, oleju i innych drobin stałych.
Komentarz