kjedi, już myślałem, że będę sam z ciastem grać :diabelski_usmiech
Wymiana szyby tylnej...poraz trzeci!
Zwiń
X
-
Wymiana szyby tylnej...poraz trzeci!
Jak to jest z numerami szyb? Czy każda szyba tylna ma inny numer? Mam mętlik w głowie bo wymieniali mi szybę poraz drugi niedawno i zauważyłem że szyba ta ma takie same numery jak po pierwszej wymianie! Jest to możliwe żeby były wyprodukowane szyby z dokładnie takimi samymi numerami???OIIFL ELEGANCE Hatchback 2.0TDI DSG
-
-
Znakowanie szyby polega na nadrukowaniu na szybie roku produkcji oraz numeru tygodnia w którym szyba była wyprodukowana. A ponieważ produkcja szyb to produkcja masowa, zatem może się przytrafić wypadek taki, że wstawią Ci szybę wyprodukowaną w tym samy czasie co szyba, którą wymieniali. Jest to wprawdzie mało prawdopodobne, ale zawsze możliwe
Pytanie raczej, czy nie wstawili Ci szyby tej, którą wyjęli za pierwszym razemIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Nie...nie jest to napewno szyba ta oryginalna...ta którą wyjmowali za pierwszym razem...tego akurat jestem pewien w 100%. No i popatrzcie...co za dziwny traf że akurat na mnie trafiło że dostałem szyby z NIBY tego samego okresu produkcyjnego...co za przypadek. Śmierdzi mi to jak nie wiem co!!OIIFL ELEGANCE Hatchback 2.0TDI DSG
Komentarz
-
-
Wez pod uwage, że producent szyb produkuje je do danego modelu tylko w krótkim okresie, potem zmiana formy i klepią coś innego. Linia produkcyjna jest jedna wiec może się okazac, że do Octavii klepali je tylko kilka tygodni w roku - nic dziwnego, że trafiłes na tą sama serię bo może innej nie byc na magazynie.
Komentarz
-
Komentarz