no bo mam taką rumunkę w garażu i myślałem ją założyć bo moja już wyje naprawde czasami dziwnie.... ale ona wyła od początku w zasadzie , a była zakładana w serwisie w ramach gwarancji. czyżby.. :?:
Regenerowane turbo padło po 4 dniach - pomocy.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez leszekmwa była zakładana w serwisie w ramach gwarancji. czyżby.. :?:
...ale nie byłbym zdziwiony że masz założoną jakąś regenerowaną > normalna praktyka ASO i nawet nie wiem czy czasem nie za przyzwoleniem z SAPNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
;] i weź tu oddaj gdzieś auto ... nie dosć ze założą jakąś partanine to jeszcze skroją na miare ;] pare godzin roboty i 1000zł w kieszeni...
Proponuje sprawdzić jeszcze przewód stalowy smarowania turbo. Trzeba mieć szczęście żeby nie okazał się jednorazowy.E21 335csi reconstruction in progress ;]
Alfa 155 2.0 ts 16V swap.
octavia-dupowóz ;] arl turbo +soft made by soft- car
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jaras E21Proponuje sprawdzić jeszcze przewód stalowy smarowania turbo.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Rozmawiałem z rzeczoznawcą. Powiedział, że dopóki turbo chodzi to będę miał sporo kosztów (ekspertyza + koszty sądowe), a wynik nie jest pewien bo sprawa może się ciągnąć szmat czasu na zasadzie opinia vs opinia. Co o tym sądzicie? Nie da się tego wprost udowodnić, że turbina jest źle zregenerowana? 4 tysiące co prawda już przelatała ale to przecież żaden argument.
Komentarz
-
Komentarz