Zamieszczone przez marbab
Laurin & Klement 1.8 TSI DSG czarne combi
Zwiń
X
-
Witam,
Ciekawy wybór nie kusiło żeby wziąć superba 1,8 TSI manual wersja elegance - cena chyba podobna. Sam zastanawiam się nad samochodem który będę wymieniał za jakiś czas i L&K też chodzi mi po głowie ale zastanawiam się bo to kupa kasy w sumie. Z drugiej strony O2 FL L&K widziałem chyba z dwa razy.
pozdrawiam
Komentarz
-
-
Witam,
Masz rację, zastanawiałem się przez przez chwilę nad superbem, lecz oto powody, dla których wybór padł na octavię. Superb to moim zdaniem auto albo dla prezesa małej firmy albo dla nieźle usytuowanych niemieckich emerytów. Mam dopiero 30-ke i obecnie nie jestem jeszcze ani jednym ani drugim. Po prostu nie jestem jeszcze na etapie superba. Szukałem auta wygodnego, względnie zgrabnego, sporego ale też możliwego do zaparkowania w moim mieście. Ponadto chyba nie lubię rzucać się w oczy, cenię sobie coś co można nazwać "dyskretnym urokiem burżuazji";-) Tak więc kto się troszkę zna i tak wie o co chodzi, kto się nie zna - nie musi Szukałem auta na 2, max 3 lata, potem przyjdzie kolej być może na superba pozdrawiam
[ Dodano: Nie 03 Paź, 10 22:06 ]
dzięki koledzy. szukałem szukałem ale chyba trochę za słabo. pozdrawiam
[ Dodano: Nie 03 Paź, 10 22:23 ]
Mach700, Octavia 2FL 2011r Laurin&Klement 1.8 TSI DSG
Komentarz
-
Komentarz