Witam, po zamknięciu auta z pilota w drzwiach kierowcy rygiel odskakiwał i drzwi nie zamykały się, trzeba było kilka razy zamykać żeby w końcu zaskoczył i zablokował drzwi. W weekend wymieniłem zamek na używkę (podobno z passata) działa, zamyka i otwiera bez problemu, dodatkowo wymieniłem 3 przewody w przelotce drzwi kierowcy - kabina ponieważ izolacja zaczęła pękać i przewody były zaśniedziałe. Mam aktywną funkcję ryglowania drzwi powyżej 20 km/h i chcialbym ją zostawić, natomiast po wymianie zamka zaczęło szwankować ryglowanie, ponieważ gdy przekroczę 20 km/h zamek w drzwiach kierowcy i pasazera lewy tył rygluje i od razu odryglowuje. Próbowałem w vag comie zmienić kodowanie na 04096 żeby nie ryglowało i na nowo ustawic ryglowanie 04097, niestety nie pomogło.
Czy jest jakiś inny sposób na to żeby działało ryglowanie powyżej 20 km/h.
Co powodowało w srarym zamku to ze rygiel odkakiwał po zamknięciu auta? Może z dwóch da radę zrobić jeden działający?
Czy jest jakiś inny sposób na to żeby działało ryglowanie powyżej 20 km/h.
Co powodowało w srarym zamku to ze rygiel odkakiwał po zamknięciu auta? Może z dwóch da radę zrobić jeden działający?
Komentarz