właśnie :P . madmax991 proszę o fotki i wrażenia z podróży do Włoch k
[ Dodano: Pon 04 Paź, 10 21:47 ]
Zamieszczone przez t271828
A ja bylem w Grecji zrobilem 5 tys
to co się nie chwalisz jakieś fotki byś zapodał -jak zleciała podróż? ....
Przeciez wlasnie sie chwale, na podroz jakas dobe trzeba liczyc - z Aten do Cieszyna,
duzo jezdzilem (plywalem) promami - male odleglosci ok 50 euro - dwie osoby plus auto,
z pireusu na santorini 150 euro w jedna strone, na wyspach zalowalem ze nie jezdze matizem albo smartem, bylem po sezonie - polecam wszedzie pusto (oprocz santorini)
W Oii przychodzi tlum obserowowac zachod slonca - komiczny widok, a jak po zachodzie wszyscy bija brawo to juz jest naprawde fajne - tylko czekalem czy slonce wyjdzie jeszcze na chwile sie pokazac i zrobi BIS
Jak Wam sie zdjecia podobaly to jeszcze kilka mam obrobione:
Ok to biorę ten silnik z Maranello do Octavki+jakąś fajną Włoszkę :P i śmigam na wakacje do Grecji :szeroki_usmiech ahaha tylko się nie pytajcie już ile ten silnik będzie spalał Dzięki Chłopaki! -zmykam spać :wink:
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Ja California nie jeździłem ale 430, 430 Scuderia i 458 nie omieszkałem Ale w najbliższym czasie nie zamierzam się tam więcej udawać bez półrocznych oszczędności bo może zabraknąć na właściwy urlop :lol:
Później miałem wrażenie że moja Octa się zepsuła i nie przyśpiesza oraz wniosek drugi - najcichsze auto świata
Komentarz