Taki schowek w miejsce zaślepki można zamontować w każdym kombi. Przynajmniej Tour.
Alarm - badziewne pikanie
Zwiń
X
-
Alarm - badziewne pikanie
Witam wszystkich,
Mam drobny problem i nie wiem jak do tego podejść.
Odebrałem prosto z salonu kilka dni temu błyszczącą fajną octavię z silnikiem 1.4 TSI co mi się w tym samochodzie najbardziej podoba ale do rzeczy ;-)
W poprzednich autach innej marki mogłem wyłączyć dźwiękowe powiadamianie o zamknieciu/otwarciu samochodu. Tutaj mam takie dziadoskie pik pik tylko przy otwarciu.
Alarm jest fabrycznie montowany a w dniu odbioru auta serwis powiedział mi,ze nie ma możlwiości wyłączenia tego pikania.
Czy tak macie również w swoich octaviach z fabrycznym alarmem?
Jesli jest jakiś sposób na wyłączenioe tego badziewia to bardzo prosze napiszcie jak to zrobić. Strasznie mnie to wkurza.
Dla bardziej poirytowanych moim nowym temateem, informuję że szukajki użyłem ale nie znalazłem niczego na ten temat. Albo nie umiem tego szykać albo kiepska szukajka alebo poprostu nie było tego problemu wcześniej ;-)
Z góry dzięki za pomoc za szybka pomoc
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002MundekII, ale alarm jest fabryczny z "fabryki" ( był w specyfikacji przy zamówieniu auta ) czy dokładał go salon przed sprzedażą? Fabryczny ma chyba wyłącznik w słupku na dole ( tak przynajmniej było w OII ).
nie był dokładany przez dealera.
Komentarz
-
-
janek11, przykro mi ale u mnie w menu MaxiDota czegos takiego nie ma
natomiast w menu VASa było i owszem- tam mi wyłaczyliprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez janek11Jak nie wyłączysz? ATA confirm nazywa się ta funkcja w Setup->Convenience.
[ Dodano: Sob 09 Paź, 10 07:36 ]
Zamieszczone przez MundekIITutaj mam takie dziadoskie pik pik tylko przy otwarciu.
Komentarz
-
-
janek11, tak, z czujnikiem i z nową elektroniką(2011) tak, ze nawet nie ma labeli w nowym VAgu
może dlatego
mi musieli VASem wyłaczać, chociaż inne rzeczy mam normalnie z MaxiDotaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez janek11może rzeczywiście o ten czujnik chodzi
to nie ma nic wspolnego z pikaniemprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz