Zamieszczone przez pawielgus
Jednak ma Octavia w wersji Drive czujniki
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
-
Myslałem ,ze jeszcze pojezdze na kolckach ale na przegladzie wyszlo ,ze jest juz sa naprawde cienkie i zaraz sie czujnik wlanczy. Wymienilem na orginalne fabryczne PINGO , takie same jak byly założyłem. Przejechalem 65tys hamowaly dobrze wiec nie chcialem nic zminiac klocki kupilem za 145zł w ASo zl więc raczej tanio .
Najpierw kupilem bez czujnikow, dosatałem Gelfery czy jakąs tak ale jak zaczeli wymieniać to wyszlo ,ze sś czujniki ale nic nie doplacilem . Jestem bardzo zadowolony z naszego kierownika w ASO SKODA W ELKARZE we Wrocławiu jak by bylo gdzie to bym sie nagrałnowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
-
-
Zamieszczone przez rafaluszaraz sie czujnik wlanczyOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neck99Tzn. Podczas jazdy ciagle swieciła kontrolka czy tylko przy hamowaniu ? (konrolka ręcznego ?)
Kontrolka juz dokladnie nie pamietam ,ale raczej byla inna
[ Dodano: Pią 14 Kwi, 06 15:36 ]
Zdjecie
Tu masz zdjecie moich klockow po zapaleniu sie czujnika i przejechaniu na nich jakis 500km.
Komentarz
-
-
Dzięki Samiec, Co do kontrolki powiadasz inna tak .. hmm.. ciekawy jestem która to zeby mnie nie zaskoczyło :roll:
EDIT: juz mnie kumpel uświadomił ze chodzi o pomarańczowa z kółeczkiem i 2 okładzinkami po bokach :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafalusAle to nie znaczy koniecznie ,ze mozesz 1 tys przejechac bo ten klocek z kontrolka byl najgrubszy .
Na moje to mozna smialo czekac az sie kontrolka zapali i w tedy udac sie na zmiane.
Jak pisalem przejechalem ~500km wiec jakis zapas zeby dotrzec do warsztatu/sklepu po nowe jest :wink:
Komentarz
-
Komentarz