O1 diesel vs O2 benzyna - subiektywne porównanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • chester121
    L&K
    • 2005
    • 1053

panowie jeszzce jedna uwaga na temat nie wygodnych siedzen
    jesli checie zobaczyc (poczuc) niewygodne siedzenia to zapraszam na jazde testowa fiatem stilo, tam jazda na odcinku 40km to prawdziwa udreka
    z kolega jechalismy nad morze (cos kolo 450km) to nie dosc ze co chwile trzeba bylo robic stujki na wyprostowanie sie, to po przyjezdzie na miejsce na drugi dzien tak kregoslup na....lal ze strach :x

wiec zanim zaczniecie narzekac przejedzcie sie sitlo wtedy fotele w O1 beda jak loze krolewskie!!!!! :wink:
    pzdr i sorki za OT

Komentarz

• Samiec
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 4287
      • Octavia I (1U2)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez Maicroft
      przy bardzo szybkiej zmianie z dwa na trzy trzeba uwazac, bo czasem nie wejdzie trzeci bieg, ale normalnie nie ma problemow.
      Mam to samo :roll: i to mnie najbardziej drazni przy zmianie biegow. :? Psuje mi to frajde z jazdy :roll:

Co do fotelow to uwazam ,ze jak sie dobrze je wyreguluje to nic nie bedzie napi....lac po dlugiej jezdzie trzeba po prostu znalezc optymalna pozycje dla siebie. U mnie sie ona zmienia z biegiem czasu lub moich lat :szeroki_usmiech Pozycja coraz inna sie robi ,ale idzie dopasowac :wink: idealnie tylko trzeba poprubowac
      TDI+ ASV 271KM&488Nm by Tune-Up
      SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O1
      SPRZEDAM UŻYW. CZĘŚCI DO O2

Komentarz

Pracuję...