jak idziesz na koncert to siadasz/stoisz tyłem do sceny
sale koncertowe są specjalnie konstruowane do takiego grania a dźwięk w przestrzeni robi dużą różnice jak się nie ma suba.
marek1120
Ewentualnie proponuje wygłuszyć przód i podłączyć pod wzmacniacz ;] na tył możesz wrzucić właśnie coś z Helixa lub Pioniera aby uzupełniał całość
Witam
27sierpnia zamówiłem Octavie 2 FL Ambiente 1,4TSI Liftback, jak sie dowiedziałem autko 30września zostało wyprodukowane- planowany odbiór mam na 15 październik czyli już niebawem. Auto zamawiałem w Tychach M.Z Kierat. Wczoraj byłem w salonie zapytać się co z autkiem to sprzedawca pokazał mi w kompie, że auto 2.10.10 poszło na transport do poznania. moje pyt. ile średnio idzie auto z Czech do Poznania? a potem do salonu? bo minął już tydz i status się nie zmienił.
Pozdrawiam
Z fabryki, jeśli nic złego się nie dzieje, auta jadą do Poznania od kilku dnia - 4-5 do nawet 2-3 tygodni. Potem, jak auto trafi na plac CDS, a dany dealer zapłaci za nie Importerowi, firma transportowa ma 3 dni robocze na dowiezienie auta. Bywa, że sprawa się sporo potrafi przeciągnąć na przykład, jesli w transporcie lub na placu CDS, nastapi choćby najdrobniejsza szkoda transportowa...
Do salonu i chyba to bardziej 14 dni jest (bo mi podali, że data produkcji była jakoś w 6 tygodniu od zamówienia, a samochód w 8 tygodniu był już u mnie).
Rozumiem, czyli jest szansa że auto już moze być w Poznaniu, bo sprzedawca mi powiedział, ze w przyszłym tyg auta przychodzą do nich 12/13 październik i jest szansa ze będzie tez moje.
Ja zostałem poinformowany przy zamówieniu, że transport auta do salonu trwa ok. 2 tygodni ( załatwiają w tym czasie oprócz transportu całą papierologię ).
Transport około 6 - 8 dni, potem papierologia a szczególnie urząd celny musi wydac zaświadczenie bez którego nie zarejestrujesz auta. Auto na CDS-ie musi przejść przegląd po transportowy. Potem wprwadzne jest do systemu SAP. Jak dealer go zobaczy to robi zamówienie na auto. CDS ma 96 godzin roboczych na dostarczenie auta do salonu, potem salon robi przegląd "0" i .
Czas od produkcji do dostarczenia go klientowi nie powinien przekroczyć 21 dni.....
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
toomasz, bo są rózne systemy w SAP. Jest system zamówień o ile dobrze pamietam to F A V A S i system sprzedaży. Oni pewnie podglądali zlecenie w tym pierwszym.
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
jeszcze nie napisałeś czy masz auto z kratką. Kratę montują w Poznaniu. Ostatnio chyba jest straszne ciśnienie, do końca roku, na auta z kratką tak więc moze to bć powodem przedłużenia dostawy - a przynajmniej mają taką wymówkę.
Ok ale jak myslisz to w tym ty pewnie auta jeszcze nie odbiore skoro dopiero go wysylają do Tychow? a wogole gdzie ten spot tzn w jakim miejscu i o której
Komentarz