Arek, co z tego że byłeś jak Ci lodu nie chcieli dać :P
Kamienie i auto
Zwiń
X
-
Kupic w ASO lakier do zaprawek i tam gdzie odskoczy, benzyna ekstrakcyjna, a potem tym lakierem i tyle. Nic wiecej nie zrobimy. I wg ksiazki gwarancyjnej jest to naszym obowiazkiem, aby takie ubytki lakieru tak zabezpieczac, zeby nie zaczelo rdzewiec, bo wtedy oni nie musza nic robic :|
Numer lakieru powienien byc na drugiej stronie ksiazki w tej wlepce.
1Z1Z to np czarny :wink:
Komentarz
-
-
Ja już mam tego serdecznie dość.
Tracę już nerwy od tych zasranych odprysków :evil:
Mam ich masę, zderzak, maska, dach :x nad szybą no kapa do entej.
W najbkliższym czasie muszę zrobić to co wspomniał Maicroft,Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
lec
ja wyporawki robie, ale maske sobie podarowalem (tylko wieksze odpryski) normalnie jest tam tego tyle ze musialym pare godzin robic i po calosci wygladala by jak biedronka. Stwierdzilem ze w przyszlym sezonie po prostu sikne klape i tyle.
Komentarz
-
Widze ze to wszystkich boli .. Kufa u mnie też tego mase. Sczególnie jak sie wypoleruje biala pasta to normalnie biedroneczki są w kropeczki - na ciemnym bardzo widac :?OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
lec
-
niestety u mnie to samo maska w kropki. Zimą jak myłem na myjce to nie zwracałem uwagi. Na szczeście jest ciepło i już sam pucuję - jak tydzień temu umyłem to myślałem, że orzełka wywinę :shock: mam tyle odprysków, że nawet ich nie zliczę - szlag mnie omało nie trafił.
Ale lakier już mam i będę się bawił w zaprawki ale tylko te większe.
Kiedyś na allegro widziałem pokrowce ochronne na maskę i teraz żałuję, że wtedy nie kupiłem :wink:
Komentarz
-
-
Mam to samo dzisiaj pucowalem fure i po nie calych trzech latach jest poprostu sito :roll: minimum 30 odpryskow na masce i zderzaku :? pozniej troche na slupkach i dachu :roll: i pare na nadkolach oraz drzwiach, normalnie jak na nie cale trzy lata do do ch..ja tego jest :? A co bedzie pozniej.... :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21biop u mnie tez sa odpryski i o nawet sporo - oto urok naszych dróg :!: :!: :!: czekam az sie zrobi ciepło i bedzie trzeba sie wziasc za zaprawi
Moj barciak tez ma srebny metalik w Astrze 2 i ma przeleciane o 50kkm wiecej ,auto jest starsze o 2 lata i ma duzo mniej odpryskow niz ja :?
U mnie odpryski sa prawie wszedzie ,maska ,przednie drzwi po obu stronach ,kilka odpryskow na nadkolach ,slupkach i kilka w polowie na dachu :shock: i nad szyba przednia :?
Komentarz
-
-
niestety na czarnym samochodzie tez odpryski nie wygladaja najlepiej.....mi do tego jeszcze gdzie niegdzie z chodzi bezbarwny...okropnie to wyglada....maska i zderzak do malowania :x blotniki na dole wygryzione do zywej blachy...nie załozyłem chlapaczy i teraz mam ładniebyły:
L&K Combi 1.9 Ahf 2001r - ehhhhh
Passat Combi highline 1.8T Awt 2001r
jest:
Golf highline 3d 1.9 Asz 2001r
Komentarz
-
Komentarz