dzieki
Elektryk samochodowy - tani i dobry Wrocław
Zwiń
X
-
Elektryk samochodowy - tani i dobry Wrocław
Witam,
w odniesieniu do tematu ogrzewania ebera potrzebuje aby mi któryś z kolegów polecił znajomego elektryka samochodowego albo najlepiej sam pomógł jak się zna. Otóż jakś czas temu robiłem sterownik do elektroniki i elektryk odłączył mi na moją prośbę ogrzewanie postojowe. Ostatnio zajechałem do serwisu eberspachera i po podpięciu do testera wyskoczył błąd 031 - czyli wymiana silnika nagrzewnicy. Chodzi mi teraz o to żeby mi ktoś sprawdził w bebechach elektryki pod kierownicą czy i co zostało odłączone bo coś mi się wydaje że Panowie z Rakowej chcą mnie zwyczajnie naciągnąć.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Piotrjest luz...
-
-
Niestety nie jestem z Wrocławia,więc nie pomogę.. Ale gdybyś był w stolicy,to zapraszam do naszego warsztatuwww.mechanic.pl - Najlepszy warsztat samochodowy w Warszawie !
Komentarz
-
-
Re: Elektryk samochodowy - tani i dobry Wrocław
witam. polecam zakład elektryczny p. Jana Muchy przy ul. Szwajcarskiej. Nie moge znaleźć numeru telefonu ale moge powiedzieć, że przyjeżdzają tam klienci - od malucha po leksusa. Sam jeździłem tam z różnymi samochodami i zdecydowanie polecam, a odwiedziłem wielu elektryków.marek
Komentarz
-
Komentarz