Zamieszczone przez haragon
Odbiór auta w grudniu
Zwiń
X
-
Zależy też od dilera,bo czasem jest tak,że auto wyjeżdża na oponach letnich,a zimowe masz w gratisie jako dodatkowy bonus.www.mechanic.pl - Najlepszy warsztat samochodowy w Warszawie !
Komentarz
-
-
kuzyn z koncem listopada odbierał O2 FL 1.4 tsi i z fabryki przyjechały na zimowkach Conti TS830, letnich nie dostał. Jeden z salonow Warszawie, wiec jest to na 100% mozliwe.marektbg, czasem daja zimowki "gratis" a czasem tez mowiac gratis zimowki , zdejmuja letnie(zabieraja) i zakładaja zimowki , tez sie z czym takim spotkałem. , mowiac gratis.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Rekin Chlebojadkuzyn z koncem listopada odbierał O2 FL 1.4 tsi i z fabryki przyjechały na zimowkach Conti TS830, letnich nie dostał.
a to nowosć, pierwsze słyszę, ale w zasadzie skoro auto dostaje tylko jeden komplet opon to chyba nawet lepiej byłoby, żeby były właśnie zimowe a nie letnie.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, czy lepiej? Na letnich (a raczej jak to nazywają producenci całoroczne/wielosezonowe) da się jechać w zimie, chociaż osobiście od lat nie praktykuję tego (od czasu gdy zakupiłem pierwszy raz zimówki). W przypadku zimowych jazda w lato jest dla nich zabójcza. Nie wytrzymają one nawet jednego sezonu, bardzo szybko zużyją się. Dlatego wolałbym dostać letnie/całoroczne. Oczywiście zależy to od ceny kompletu :diabelski_usmiech . Jak taniej można kupić letnie to wolę dostać zimówki, jak zimowe to wolę aby salon dał letnie :diabelski_usmiech . Tak czy siak posiadanie różnych kompletów na lato i na zimę wg mnie to dobry pomysł.Koko dżambo i do przodu!
No i gdzie jest krzyż? Jak wiesz to proszę o informację. Z góry dziękuję.
Komentarz
-
-
szkoda, w sumie dla mnie i tak to rozważanie czysto teoretyczne bo uważam, że w ziemie opłaca się jeździć na zimówkach :diabelski_usmiech . Pomijając wyższe bezpieczeństwo trzeba jeszcze pamiętać, że tak wyjdzie znacznie taniej w zimie jeździć na zimówkach :diabelski_usmiech . Pamiętać trzeba także, że nie ważne czy mamy zimówki czy letnie, na lodzie (szklanka ) auto będzie zachowywało się identycznie, czyli pojedziemy tam gdzie auto chce, a nie tam gdzie my pragniemy :diabelski_usmiech . Lecz to tak na uboczu rozważań o zimówkach :diabelski_usmiechKoko dżambo i do przodu!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TDKW przypadku zimowych jazda w lato jest dla nich zabójcza. Nie wytrzymają one nawet jednego sezonu, bardzo szybko zużyją się.
Kiedyś na zimówkach przejeździłem całe lato, co więcej, letni urlop wówczas spędziłem na Węgrzech i opony jakoś to przeżyły, a nawet przejeździłem na nich jeszcze kilka zim.Pozdrowienia,
Krzysztof
Komentarz
-
-
Chris_M, nie były to opony kumho lub inne koreańskie, bo Koreańczycy jak robią zimowe to ich guma jest tak twarda jak w przypadku europejskich letnich :diabelski_usmiech . Może z tym jednym sezonem przesadziłem, ale i tak jazda zimówkami w lato to nie jest dobry pomysł.Koko dżambo i do przodu!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TDKChris_M, nie były to opony kumho lub inne koreańskie, bo Koreańczycy jak robią zimowe to ich guma jest tak twarda jak w przypadku europejskich letnichPozdrowienia,
Krzysztof
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbga na końcu rabat od ceny końcowej na wszystkie gratisy- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
Komentarz