[O1] lampy przednie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zzbyszek
    Classic
    • 2010
    • 12

[O1] lampy przednie

cisza, mądry ten twój kalkulator :P
  • djcalibra
    Ambiente
    • 2024
    • 140
    • Octavia I (1U2)
    • AGP 1.9 SDI 68 KM

[O1] lampy przednie

Witam...
    zakupilem do swojego szkodnika ori xenony...
    i... teraz pytanie czy ma ktos schemat jak to podlaczyc mam juz z kostkami i kablami tylko ktory kabel do czego... bede wdzieczny za pomoc szukalem na forum ale nic nie znalazlem
    www.strzelec.wczasy.pl

Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=28851

Komentarz

• blackrs
      RS
      • 2008
      • 4826
      • Superb II combi (3T5)
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

jezeli masz z nieprzerobnionymi wtyczkami to musisz je przerobić a jak masz juz pezwrobione to p&p. poszukaj gdzieś na forum były tematy z tego co wiem ja nie mialem problemu bo kupiłem już z przerobionymi
      BYŁA o1 rs
      BYŁA o2 1.6
      JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• djcalibra
        Ambiente
        • 2024
        • 140
        • Octavia I (1U2)
        • AGP 1.9 SDI 68 KM

kolega mi dzisiaj podlaczyl lampy ale prawa lampa ok w lewej wywala bezpiecznik lewa lampe podlaczylem pod prawa i nie nwywala czy zwara i wywalanie bezpiecznika jest spowodowane pomyleniem kabli przy lutowaniu???

druga sprawa to jak podlaczyc silniczki regulacji wysokosci lampy pod regulacje manualna z wnetrza kabiny...
        www.strzelec.wczasy.pl

Zapraszam wszystkich chetnych na ferie zimowe do pensjonatu STRZELEC" w KARPACZU... rozsadne ceny. informacje odnosnie noclegów i cen pod numerem telefonu 0757619796

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=28851

Komentarz

Pracuję...