nie no tak zgadzam się z toba tylko stwierdziłem fakt że gościu tak to zrobił iwykonał
Rozporka kielichow a ew. odszkodowanie AC/OC
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
lec
Rozporka kielichow a ew. odszkodowanie AC/OC
Mam zamiar montowac rozporeczke gorna kielichow. Takie pytanie mi sie tylko nasuwa... Wiadomo ze w przypadku dzwona itp uszkodzenia sa zupelnie ine niz bez rozporki, zeby nie powiedziec ze duzo wieksze. Czy w takim pzypadku moze zaistniec sytuacja ze ubezpieczyciel odmowi mi wyplaty odszkodowania. Musze zgłosic taka modyfikacje? Jak to jest ?
-
hm.. nie sadze
to jak by mialo wygladac ubezpieczanie furek po wiekszych przerobkach... typu cale kity spoilerow, zmiany maski, kubly, itd... bez przesady
np. jak sobie dolozysz bagaznik dachowy to tez masz to zglaszac?
no chyba ze masz na pienku z ubezpieczycielem bo inaczej nie sadze by sie mieli czegos takiego czepiac...
nie ma dopiskow na umowie, ze nie mozesz dokladac nic.. bo co z szerszymi felgami, albo jak zmienisz kierownice czy fotele, to Tobie nw nie wyplaci w razie czego?
wg. mnie jesli masz aktualny przeglad techniczny - to znaczy, ze auto sprawne i jest dopuszczone do ruchu, wiec wyplacic musza
Komentarz
-
-
lec
dobra, ale jak masz jakis spojler to wgniecie Ci on maski duzo bardziej niz przy taki samym dzwonie bez niego. CO najwyzej sie polamie bo to kawalek plastiku. A wiadomo ubezpieczyciel szuka kazdego pretekstu aby nie wyplacac odszkodowania.
Komentarz
Komentarz