[O1] Czy z O1 zderzak tylni z "anglika" pasuje w 1
Witam, musze pilnie kupic tylni zderzak i mam oferte ale od "angilka" czy to skody kupionej w polsce bedzie pasowal w 100% bez wiercenia, dlubania, spawania itd...?
Mam auto z 98r a jak dobrze rozumiem zderzaki moge kupic do roku 2001 bo pozniej zmieniali cos w ich konstrukcji i nie pasuje nawet z europejskiego - dobrze wiem?
Czy kod lakieru LC3L (9885 skoda) wystepowal moze na wyspach ale w podobnym odcieniu? Chce kupic dokladnie 9885 i nic podobnego, gosc nie ma wklejki z numerem to sprawdzam na oko i jest to samo ale na oko ze zdjecia to wiecie...
Zderzak do Twojego autka od angola będzie pasował p & p.Jest tylko jeden warunek:może pochodzić z auta wyprodukowanego do lipca 2000 roku.Potem zderzaki zostały zmienione.(lifting).Najlepiej poznać(rozumiem,że masz fotkę od sprzedającego):zderzaki przed liftingiem pod spodem ma mocowania na czarną listwę i jest ścięty pod kątem 90 st ,po liftingu dół jest gładko wykończony.
Jeśli chodzi o kolor,to LC3L po każdej stronie Kanału jest ten sam.
Zderzak do Twojego autka od angola będzie pasował p & p.Jest tylko jeden warunek:może pochodzić z auta wyprodukowanego do lipca 2000 roku.Potem zderzaki zostały zmienione.(lifting).Najlepiej poznać(rozumiem,że masz fotkę od sprzedającego):zderzaki przed liftingiem pod spodem ma mocowania na czarną listwę i jest ścięty pod kątem 90 st ,po liftingu dół jest gładko wykończony.
Jeśli chodzi o kolor,to LC3L po każdej stronie Kanału jest ten sam.
To to, taki chce kupic, lampy wygladaja na mleczne (a nie czyste jak w liftowej) czyli bedzie pasował jak like a glove jak to mowia anglicy...
Nie chce zakładać nowego tematu, dlatego napiszę tutaj.
Czy zderzak tył z Octavii I po FL będzie pasował do Octavii przed FL 1999r. Ewentualnie czy da się coś przerobić żeby go zamontować.
Pozdrawiam Rychu
Nie ma szans, inne mocowania FL/przed FL - przerobic pewnie sie da jak nie masz co robic w zyciu i masz zjabeisty warsztat i chemie/kleje/elementy. Olej.
Nie ma szans, inne mocowania FL/przed FL - przerobic pewnie sie da jak nie masz co robic w zyciu i masz zjabeisty warsztat i chemie/kleje/elementy. Olej.
Dzięki za odpowiedź.
Tu nie chodzi o kombinacje i jakieś przeróbki w celu upiększania, tylko o wymianę zderzaka po stłuczce.
Gościu mi wjechał delikatnie w tył. Szukam zderzaka w ładnym stanie przed fl a tych po fl jest więcej.
fabia felicja roomster superb, kombi, combi, 2, ii, iii, 3 atrapa grill kratka zaślepki zaślepka
i juz masz (fl nie wykluczam bo pisza czasami przed / po fl)
Przegladasz maila codziennie i oko chwyta kolor, dorwiesz po jakims czasie idealnie pod kolor w dobry stanie o ile Mirek handlarz cie nie oszuka bo to takie sk.... sa czasami.
To znaczy że w końcu mogę założyć po FL czy nie bo zdania są podzielone.
Na allegro właśnie znalazłem dwa zderzaki po FL w moim kolorze. Stąd właśnie to pytanie bo nie wiem czy przypasuje.
Jeśli nigdy tego nie robiłeś,nie pisz przynajmniej bzdur.
Tylny zderzak po lifcie pasuje p & p do O1 przed liftem.Nie ma żadnych przeróbek,klejenia itp.
To ciekawe, kiedys na bank na forach o to pytalem i odpowiedzi byly jak moja, nie da sie i ze mam szukac przed FL. Jak tak to przepraszam i klade uszy po sobie ops:
Mam jeszcze jedno pytanie. Jak wyżej pisałem muszę kupić zderzak tył, Octavia 1999 przed FL. Obecnie mam oryginalne chlapacze z tyłu. Czy jak zmienię zderzak na po FL to czy te chlapacze da radę na to założyć.
Komentarz