Zamieszczone przez QBA
Mile zaskoczenie - cena wymiany rozrzadu i oleju
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Mile zaskoczenie - cena wymiany rozrzadu i oleju
Ostatnio zmienialem caly rozrzad, olej, filtr oleju, paliwa i powietrza czesci mialem swoje i zaplacilem w warsztacie 150zl (rachunek), cena ta wydaje mi sie nie do przebicia czy ktos moze placil kiedys za taka robocizne w octavii mniej? W ASO chcieli 300 za sam rozrzad ;-)
Zaklad znalem i wiem ze sa dobrzy.:: O1 AXR Kombi
-
Dostałeś gwarancję na robotę? Części oryginalne? co wymieniałeś, komplet czy część.TDI ASV 140KM 300Nm
Komentarz
-
rozrzad kompletny - pasek, rolki, napinacze + wszystkie filtry (zamienniki) filtr oleju oryginal.
Czesci kupilem sam.
Gwarancje to mam taka ze jakby cos bylo nie tak to moge podjechac i zrobia za darmo.:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
Komentarz
-
Ja za napełnienie, odgrzybienie i wymiane filtra przeciwpyłkowego w ASO zapłaciłem 100zł (do ręki) :hura
Komentarz
-
wasyl, A to ciekawe, bo chyba filtra u nich nie kupowales :twisted: Z wkladem weglowym w ASO kosztuje miedzy 50-60zl. Jak za sam gaz i odgrzybianie to bardzo dobra cena i ja tez pojade niedlugo, bo juz troche slabo dmucha ta klima.
Pytalem u goscia, ktory robi klimy z autoryzacja Valeo to napelnienia gazem i przeglad klimy 150zl plus do tego odgrzybianie indywidualnie.
Komentarz
-
To prawda filtr miałem swój tez ori, ale cała reszta w ASO to koszt 280zł !! (dla zwykłego Kowalskiego)
Komentarz
-
Komentarz
-
Pulse, szkoda tylko ze nie wymieniles pompy wody
obys mial wiecej szczescia niz ja :wink:
PS wyregulowali ci kat wtrysku VAGiem??
pzdr
Komentarz
-
-
axpol, drogo za czesci - chyba ze to jest z pompa wody, tu masz komplet za 550zlhttp://www.skodaczesci.pl/oferta/czesc.php?id=403#:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
Komentarz
-
-
Dla ciekawostki podam cene za wymiane płynu hamulcowego + sam płyn w ASO . ..... 50zł full
Komentarz
-
Komentarz
-
i tu mnie masz, nie wyregulowali ;-)Zamieszczone przez chester121PS wyregulowali ci kat wtrysku VAGiem??
Coz cos za cos! Na inspekcje chyba i tak wjade do ASO jak bede nastepny raz olej robil.:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
blinkerek, swoj olej czy bierzesz castrol od ASO ?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
rozwazam obie opcje, ale raczej szukam motula :P chce zobaczyć jak to wyjdzie z kasą , dopiero się zdecydować na którąś z opcji, bo obecnie troche bieduje, a silnik chce jeść :?115KM 8)
Komentarz
-
Za tą cene w Olsztynie masz ori rozrząd z wymianą.dzis warsztacie podali mi cene rozrzadu -czesci 750[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
Komentarz