Swoje wycieraczki robiłem tydzień temu,jezeli to pierwszyraz(jestem drugim właścicielem,apierwszym w kraju)to sporo pochodziły,bo 99rok.
Darmowe badanie komputerem dla klubowiczów .....
Zwiń
X
-
Darmowe badanie komputerem dla klubowiczów .....
Jestem nowy,jezeli jakiś klubowicz z okolic Rudy Śląskiej będzie potrzebowal przebadać auto komputerkiem to z checią pomoge za symbloliczne pifko ,wystarczy się umówić i podjechać bo ASO i inni to przeginają z cenami pozdrawiam wszystkich klubowiczówByły Właściciel OI 1.6 AEE 75KM ,1998r teraz Laguna 3 2.0 dci 150KM
-
-
jezeli chodzi o Rude to doszlem ja i zaraz kumpla wciagnolem ktory dopiero co przesiadl sie OCT,a tak wogole to nie wiem jak moglem przeoczyc to forum ,mam OCT juz od 2 lat i jakos nie wpadlem w necie na to forum az do terazByły Właściciel OI 1.6 AEE 75KM ,1998r teraz Laguna 3 2.0 dci 150KM
Komentarz
-
-
Leafy, :chytry :chytry :chytryOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nico21No nic nie widze przeciwko zeby wkoncu pojawiła sie Ruda na spotach - dawno zadnego przedstawicielea z tego miasta nie było , a o niektórych to juz nie wspomne - :POII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
nico21, :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasja od piątku bede miał nowy kabelek jakby co to stary moge oddać za pare złotych
[ Dodano: Nie 30 Wrz, 07 14:31 ]
schamann, może napisz jeszcze co masz na myśli pisząc podpięcie do komputera. Masz dostęp do komputera serwisowe VW czy swój własny kabelek. I masz obsługę CANa czy tylko OI?
Komentarz
-
Komentarz