Zamieszczone przez marcinos80

) natomiast ambiente IMO uboga nie jest, zawsze możesz np. wystarać się o skórzaną kierę w cenie auta (warto), fotele jak tapicerka okaże się nieodpowiednia (też kwestia subiektywna, ja nie mam zastrzeżeń) będziesz mógł sobie zmienić. A zawsze lepiej jest mieć mocniejszy silnik (jak potrzeba) niż x-rzeczy z wyposażenia. Jak będziesz miał potrzebę, zawsze dołożysz jakiś drobiazg po cenie forumowej
a łatwiej jest chyba dołożyć maxi-dota czy tempomat niż silnik :P A jak weźmiesz mniejszy silnik, który nie będzie zaspokajał Twoich potrzeb, to nic nie pomoże, będziesz sobie pluł w brodę że wybrałeś źle.
) z działającą w tle klimą - bestia to nie jest, ale strachu przy zdroworozsądkowym wyprzedzaniu nie było, jak na moje potrzeby Robaczek zbierał się całkiem żwawo, a i w trasie najwolniejszy nie byłem. 1.8 wypadnie na pewno lepiej, ale muszę przyznać, że byłem mile zaskoczony możliwościami 1.4. To tyle subiektywnych odczuć
warto walczyć o rabat bo można mieć i lepszy silnik i lepsze wyposażenie, więc weź kolego dobrego negocjatora i walcz o cenę
, ale tłumaczył to trudną sytuacją pod koniec roku. Jeden z wrocławskich salonów zaproponował za O2FL 1.4 TSI Elegance + metalic + fabryczny alarm cenę 71tys. Wg mnie te 71tys. to nie jest wyżyłowana super atrakcyjna cena. A może się mylę?
Komentarz