macluke, bardziej od "piwa z glonów interesowało by mnie Grog Kapitana Flinta :diabelski_usmiech
Kradziez auta
Zwiń
X
-
Przerabiałem to w zeszłym roku:-( Nikomu nie życzę. Niezależnie od toczącego sie postępowania wyrejestrowujesz pojazd w wydziale komunikacji, wystarczy do tego zgłoszenie na policji i oswiadczenie o kradzieży. W moim przypadku od zgłoszenia szkody do towarzystwa ubezpieczeniowego wypłata była po miesiącu. Umożenie przyszło po 2 miesiącach. TU zaznacza tylko, że w przypadku odnalezienia, auto zostaje ich własnością, a Ty masz prawo pierwokupu. Wiadomo, że każde TU ma swoje warunki więc nie można tego co napisałem traktować jako pewnik.POZDRAWIAM AWIATER
było: 105 KM i 249 Nm
mod1: 131 KM i 335,7 Nm
mod2: 147 KM i 352 Nm:-)
i stówka pękła
Nowa miłość:
XL 1000 Varadero
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osbaca10, sprawa musi zostac, ze tak powiem "umozona"........i papiery przejda do firmy ubezpieczeniowej........no chyba ze policja znajdzie autko...."przypadkiem"
Komentarz
-
-
baca10, współczuje, mam nadzieje że się znajdzie a złodziejowi ręce odpadną :diabelski_usmiechBest ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AwiaterPrzerabiałem to w zeszłym roku:-( Nikomu nie życzę. Niezależnie od toczącego sie postępowania wyrejestrowujesz pojazd w wydziale komunikacji, wystarczy do tego zgłoszenie na policji i oswiadczenie o kradzieży. W moim przypadku od zgłoszenia szkody do towarzystwa ubezpieczeniowego wypłata była po miesiącu. Umożenie przyszło po 2 miesiącach. TU zaznacza tylko, że w przypadku odnalezienia, auto zostaje ich własnością, a Ty masz prawo pierwokupu. (...)Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
baca10, współczuje przerabiałem temat w zeszłym roku, mój był 1h bez opieki i bez AC
Co byłem na komendzie to Pan Szanowny Policjant był zajęty, w sądzie, prokuraturze, w kiblu, etc i tylko mnie zwodzili przez 3 tygodnie kiedy to dostałem liścik o umorzeniu śledztwa. Sam więcej zrobiłem po "znajomościach" przez pierwsze 12h niż oni przez 3 tygodnie.
A tych wszystkich złodziei to do kopania rowów i budowania dróg bym wysłał na 3 zmiany żeby pracowali po 20H dziennie, bo ludzie pracują, odkładają hajs na fure, a przyjdzie takie jeden z drugim i w 1h nie masz samochodu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kropeckZamieszczone przez AwiaterPrzerabiałem to w zeszłym roku:-( Nikomu nie życzę. Niezależnie od toczącego sie postępowania wyrejestrowujesz pojazd w wydziale komunikacji, wystarczy do tego zgłoszenie na policji i oswiadczenie o kradzieży. W moim przypadku od zgłoszenia szkody do towarzystwa ubezpieczeniowego wypłata była po miesiącu. Umożenie przyszło po 2 miesiącach. TU zaznacza tylko, że w przypadku odnalezienia, auto zostaje ich własnością, a Ty masz prawo pierwokupu. (...)
Komentarz
-
-
baca10, Współczuję!
Jak wzięli mi moją Octę na wypłatę czekałem ok. 1,5 miesięca.Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+"
dgw.esite.pl
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38246
-----------------------------------------------
PerfectService by DobryGrześWawa
Komentarz
-
-
AdamB, pierwotnie miał być nadajnik gps+2inne zabezpieczenia, ale gościu, z którym rozmawiał ojciec stwierdził, że można go zagłuszyć, a poza tym najczęściej montują go do samochodów firmowych rozwożących cenne ładunki, a w cywilnych samochodach rzadko kiedy ktoś się na to decyduje i nie poleca...
Komentarz
-
-
droga baca10, ... nie musze pisac ze macie prawo byz zdenerwowani delikatnie piszac, widze ze niestety juz paru z nas juz ta sama sytuacje ma za soba ,
co do procedury masz wyjasnione co i jak ( napisal Ci to Awiater, potwierdzil kropeck, )
jak sprawa sie ulozy zalezy kto Wam je gwizdnal ... jak ekipa "zacna" moze faktycznie juz byc schowane w szopie w polu i pojdzie na zyletki , jak gowniarstwo, jest jeszcze "szansa" ze skontaktuja sie z Wami i poinformuja ze "przypadkowo" wiedza gdzie jest auto ...
najwazniejsze ,ze macie komplet kluczykow, dowod rejestracyjny w portfelu TU sie nie moze przyczepic do niczego . Juz sobie wyobrazam jak sie musicie czuc, informuj prosze baca10 na biezaco co i jak ........ >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz
-
Komentarz