Orginalne są OK wymieniam co 3 miesiące, ale bardzo czesto myje gumy wycieraczek i myje szybe .
łożysko w tylnym kole
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
łożysko w tylnym kole
Czesc.
Nie wiecie po ile są łożyska (tylne koło) do Octavii '02 ?
i czy same łożysko wystarczy wymienić czy cos dodatkowo jeszcze ?
Pozdrawiam1,9TDI AGR 2002
-
wojtas_33, 250zł z zniżką wymieniałem 2 dni temu. Nie da się wymienić łosyska, od razu wymieniają z piastą , jaki masz przebieg?Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
ja wymienialem ok miesiąca temu i placilem 320 zl za oryginalna piaste + 80 za wymiane poza aso :?
Pozdrawiam
ps. z tyłu mam bebny jak to w AGRach bywaOCTAVIA '01
Komentarz
-
przebieg 85000 a jaki jest naprawdę nie wiem, może właśnie taki.
a może da się odczytać przegiem od nowośći?
mam bębny, gadałem z mechanikiem co robi przy skodach, że same łożysko tylko wymieni bez piasty, to juz nie rozumiem.
w sobotę własnie sie wybieram na warsztat1,9TDI AGR 2002
Komentarz
-
wojtas_33, mówię , ja dałem koło 250-280zł z robocizną bo podobno dają duże zniżki i mi powiedzieli ze nie wymieniają samego łożyska (tarczówki)Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
masz racje Ziomal, mechanik do którego jadę dzwonił mi dzisiaj powiedzieć, że w Octaviach od któregoś tam rocznika wymienia sie łożysko z piastą
a da się odczytać faktyczny przebieg samochodu w Octavi z 2002 r.?1,9TDI AGR 2002
Komentarz
-
-
-
no co wy ? w bebnach nie mozna samych lozysk zmienic?Planujesz wakacje w Ustce?
zobacz -> http://www.wenus.tp1.pl/
Komentarz
-
Bareq, nie wiem jak w bębnach ale w tarczówkach wymieniają piaste+łożyskoByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz

Komentarz