motula? bedą mieli motula w serwisie szkody? Wiem, że najlepiej bybyło jechać na wymianę oleju ze swoim, gdzieś kupionym, ale musze najpierw poszukać gdzie to kupić.
O1 2002r, dziwna historia
Zwiń
X
-
O1 2002r, dziwna historia
Witam,
SPRAWA NR 1
Ostatnio znajomi kupili O1 TDI 90KM 2002, ICE, sedan. Auto ma podobno 90k km, jedna rzecz ktora mnie zdziwila to liczba poprzednich wlascicieli bylo ich 4! To troche duzo jak na auto kupione w 2002r. Oczywiscie wszystko jest mozliwe, wg mnie to nieco dziwne.
PS. Auto jezdzi i wyglada w porzadku.
SPRAWA NR 2
Jak juz zapodalem watek to moze jeszcze to podam na forum
Auto ma podobno 141k km, zwroccie uwage na wlacznik swiatel i na pedal sprzegla ;-)
Otomoto:
:: O1 AXR Kombi
-
-
300 jak nic :shock:www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
fakt, dziwne to trochę!!!
Witam Panie i Panów
Zainteresowałem się tym tematem ponieważ mam właśnie 2002 TDI Ambiente Ice 90KM.
I albo mi się rozjechały fakty, albo mamy do czynienia z totalnym waleniem "po całości", czyli w hu....
Otóż przedmiotowa octavia jest kupiona przez znajomych Pulse'a jako 2002 a po otworzeniu strony z załączonego linku do otomoto dowiadujemy sie o roczniku 1998.
Deska nad zegarami jest szeroka (długa elipsa) zachodząca na srdoku na nawiewy, gdzie u mnie w 2002r jest "daszkiem" nad samymi zegarami (kiedys :?: mnie to frapowało dlaczego jest szeroka lub wąska), domyślam się ze po lifcie 2000r wszystkie maja ten węższy "daszek".
Także widać ewidentnie, że rozważamy o roczniku 2002 a oglądamy zdjęcia innego samochodu, albo mamy do czynienia z rzadko spotykaną wtopą. :!:
Jednym słowem samochód jest wewnątrz zaniedbany i gdyby nie było tych 4!!! właścicieli moznaby było się łudzić, że może jeździła baba z nogą na sprzęgle zamiast podpórki pod nogę, ale liczba właścicieli obala tę teorię.
Szkoda, bo pewnie ludzie nasłuchali się pochwał właścieciela jakiejś octavii i trafili w tym przypadku na minę :evil: .
Obym był w blędzie.
pozdrawiamciężko jest lekko żyć,
Komentarz
-
-
tych czterech uzytkowników to jeszcze zależy w jakim czasie ..u mnie np I wł była firma....jak sie autko zaamortyzowało włascicelem został firma zarzadzajaca flotami samochodów...po dwóch tygodniach nowym włascielem został osoba fizyczna która po tygodniu spzradała autko komisowi.......a tak naprawde autko od samego poczatku stało w komisie...nie mam pojecia po co tak kombinuja..nie znam sie na tych kruczkach......ops:
co do deski po liftingu to chyba w słabaszych wersjach nadal była stara...?
Komentarz
-
-
Ja w golfie 3 tez podobnie zdarlem pedal sprzeglaops: i to w 20kkm. Poprostu ulozenie nogi tak mi pasowalo ,ze naciskalem nie caly pedal tylko tak z boku i sie rog wytarl. Po 40kkm napewno by wygladalo jak tu teraz lub podobnie :roll: Jazda glownie w miescie.
Ja bym auta po zdjeciu nie ocenial ,bo moze sie okazac ze uzytkownik tylko fleja byl i przebieg jest autentyk :wink:
Komentarz
-
Komentarz