PiotrB, spota mamy w środe aja od tygodnia na antybiotykach woże żone i dziecko na baseny a sam siedze i patrze jak sie kąpią sorry że tak wyszło ale naprawde nie miałem kiedy sie spotkac może następnym razem. W zeszłym tygodniu miałem strasznie nerwowy tydzień i jeszcze sie pochorowałem
wycieraczki pomocy!!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftMetoda pierwsza, rozlozyc przeczyscic papierem sciernym posmarowac
Tak sobie czytam ten watek myslac ze to mnie nie dotyczy wsiadam do auta, deszcz i pojawily sie te same objawy
[ Dodano: Pią 28 Kwi, 06 11:08 ]
W 3 ASO dostalem 3 rozne informacje
ASO 1. Mechanizm z robocizna 320zl
ASO 2. Ramie z robocizna 180zl
ASO 3. Mechanizm z robocizna 290zl
Trudno smigam do ASO bo czas nagli a auto bedzie za granica do czwartku wiec wole nie ryzykowac a stary mechanizm sobie wezme jako zapas.:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
Mi pierwszy deszcz sam nasmarowal i zasuwaly jak nigdyNa poczatku wydawalo sie ze stana ale sie rozruszaly i zapierniczaly az chuczalo i tak do dzis zreszta.Moze od ruchu rdza zeszla a spora ilosc deszczu wyplukala ja na zewnatrz wiem ze wtedy z 2h pracowaly.
Były Właściciel OI 1.6 AEE 75KM ,1998r teraz Laguna 3 2.0 dci 150KM
Komentarz
-
-
Juz w drodze do ASO - 80km padly mi praktycznie kompletnie wycieraczki, machaly raz na minute a ostro padalo ;-)
Wymienilem w ASO za 288zl brutto z robocizna, wiem ze przeplacilem, ale nie mialem alternatywy bo jutro rano wyjazd. Swoja droga ASO ma kosmiczny narzut! Mechanizm moglbym dostac za ok 150zl a w ASO skasowali za niego 238 :evil: coz czasami za priorytet sie placi.:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PulseJuz w drodze do ASO - 80km padly mi praktycznie kompletnie wycieraczki, machaly raz na minute a ostro padalo ;-)
Wymienilem w ASO za 288zl brutto z robocizna, wiem ze przeplacilem, ale nie mialem alternatywy bo jutro rano wyjazd. Swoja droga ASO ma kosmiczny narzut! Mechanizm moglbym dostac za ok 150zl a w ASO skasowali za niego 238 :evil: coz czasami za priorytet sie placi.
mam problem z silnikiem wycieraczek, odmawia powoli posłuszeństwa, działa baaaaardzo leniwie.
Mechanik zaproponował mi regeneracje za 100zł (w tym demontaż oraz montaż) oraz 6 miesięcy gwarancji na usługę, natomiast nowy ORI silniczek kosztuje w granicach 165 zł - link ), czy waszym zdaniem warto regenerować, czy może kupić ORI, ewentualnie jakiś zamiennik???
Komentarz
-
Komentarz