[O1] pytanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • PIwanicki
    Classic
    • 2011
    • 32

[O1] pytanie

Pytanko do uzytkowników mapy EE 7420 lub v7.1 jak kto woli
    Chciałem dziś wyznaczyć trasę do Chorwacji i lipa , niby pokazuje odległość w kilometrach ale po chwili wywala komunikat że nie może wyznaczyć trasy ... w spisie Chorwacja jest , miejscowości mozna sobie wybrać, ulice bez problemu tylko taki babol po chwili wyskakuje.... to samo ze Słowenią dopiero Austrię łyka bez problemu
    Zaciagnelem z sieci poprzednią wersję czyli 7,0 lub CD_7334 i tutaj bez problemu mogę wzynaczyc interesującą mnie trasę .
    Ktos wie o co chodzi ???? Obie mapy to EE, pierwsza instalowana była w wersji 7,1 po aktualizacji softu na czystym dysku i tak jak wyżej w spisie jest Chorwacja i Słowenia, miejscowości ulice ale po chwili wywala komunikat że nie może wyznaczyć trasy
    Możecie sprawdzić u siebie ???
  • krzysiek80
    Ambiente
    • 2010
    • 182

[O1] pytanie

mam pytanie do czego służy przycisk reset na manetce od włanczania wycieraczek może to pytanie dziwne ale nigdy tego nie przyciskałem a niechce cos nabroic z gory wielkie dzieki

Komentarz

• makog
      Rider
      • 2010
      • 345

mozesz smialo nacisnac, sam zobaczysz efekt , ale niemartw sie nic powaznego sie nie stanie.
      http://www.wimeb.markomp.net
      Już nie moja Skodzina
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=31952

Komentarz

• phrix
        L&K
        • 2007
        • 1000
        • Audi
        • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

W O1 jak dobrze pamiętam do kasowania przebiegu dziennego. Jeżeli się mylę niech koledzy poprawia :wink:
        Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI

_

Komentarz

• Piratka
          L&K
          • 2009
          • 1016

Zamieszczone przez phrix
          W O1 jak dobrze pamiętam do kasowania przebiegu dziennego. Jeżeli się mylę niech koledzy poprawia :wink:

nie będziemy poprawiać

[ Dodano: Pon 22 Lis, 10 20:14 ]
          Koleżanka :evil: :twisted:
          :twisted: mała czarna :twisted:

Komentarz

• JanuszSz
            RS
            S_OCP Member
            • 2007
            • 2835
            • Superb II combi (3T5)

Na wyświetlaczu w obrotomierzu masz dwie opcje:MFA1 i MFA2.Na MFA1 masz wskazania zużycia paliwa,ilość przejechanych kilometrów,średnia prędkość,ale tylko w czasie jazdy.Po wyłączeniu stacyjki i po upływie dwóch godzin wskazania te zerują się.MFA2 zlicza wszystkie parametry od uruchomienia do skasowania.Przycisk reset służy do przemieszczania się między MFA1 a MFA2.Robisz to krótkim naciśnięciem.Natomiast jeśli chcesz skasować któreś wskazanie (przebieg,średnia prędkość)musisz przycisk reset przytrzymać dłużej,aż wskazana wartość wyzeruje się.
            Możesz kasować wskazania w obu opcjach.
            Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• krzysiek80
              Ambiente
              • 2010
              • 182

serdeczne dzieki za pomoc i pozdrawiam wszystkich

Komentarz

• ruwado
                RS
                • 2009
                • 14885
                • Octavia IV (NX3)

1. przełącznik dwóch trybów komputera pokładowego - pamięci jednorazowej jazdy/wielu jazd (krótkie przyciśnięcie)
                2. kasowania tych dwóch pamięci (długie przyciśnięcie)
                JanuszSz, wyjaśnił to dogłębnie - potwierdzam.

Z pierwszej ręki - instrukcja obsługi strona 20

:wink:
                pozdrawiam - Darek

Komentarz

Pracuję...