Dioda w lusterku O2FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zlywaldek
    Classic
    • 2010
    • 4

Dioda w lusterku O2FL

No to Gliwice odłączyły sie od spotkań małośląskich, widzę, już na dobre :P
  • piciu666
    Classic
    • 2009
    • 24

Dioda w lusterku O2FL

Witam
    Naczytałem się o wymianie całego kierunku w lusterku ale nie znalazłem odpowiedzi na pytanie mnie nurtujące. Czy nie świecenie jednej z diod w lewym lusterku podlega gwarancji? Skoro trzeba wymienić cały kierunek to chyba powinna to uwzględniać gwarancja.. No chyba, że się mylę.
    Korzystając z okazji i aby nie zaśmiecać forum nowymi tematami prosiłbym również o odpowiedź czy "puszczenie" na szwach tylnej kieszeni siedzenia pasażera również podlega gwarancji?
    pozdrawiam
    UP THE IRONS...
    Polski Fanklub Iron Maiden „Blood Brothers”
    http://bloodbrothers.pl/
    Iron Maiden Official Website
    http://www.ironmaiden.com/

Komentarz

• t271828
      Elegance
      • 2008
      • 928

Re: Dioda w lusterku O2FL

Zamieszczone przez piciu666
      Witam
      Naczytałem się o wymianie całego kierunku w lusterku ale nie znalazłem odpowiedzi na pytanie mnie nurtujące. Czy nie świecenie jednej z diod w lewym lusterku podlega gwarancji? Skoro trzeba wymienić cały kierunek to chyba powinna to uwzględniać gwarancja.. No chyba, że się mylę.
      Korzystając z okazji i aby nie zaśmiecać forum nowymi tematami prosiłbym również o odpowiedź czy "puszczenie" na szwach tylnej kieszeni siedzenia pasażera również podlega gwarancji?
      pozdrawiam
      Wg mnie to sa rzeczy do naprawy w ramach gwarancji. Z tym szwem moga robic problemy ale warto sprobowac - mnie sie kiedys udalo - a material byl pekniety nie na szwie wiec mogli powiedziec, ze czyms to przecialem. To bylo w renault ale co za roznica.

Komentarz

• p690
        Ambiente
        • 2008
        • 216

Re: Dioda w lusterku O2FL

Witam
        pozdrawiam
        W ostatnim tygodniu gwarancji ASO wymieniło mi wkład LEDowy w lusterku. Nie robili problemów. 8)

Komentarz

• telik
          Classic
          • 2010
          • 14

wszystkie takie elementy są na GWARANCJI
          Pozdrawiam
          Telik

Komentarz

• piciu666
            Classic
            • 2009
            • 24

Hej
            Wkład wymienili bez problemu na gwarancji przy wczorajszym przeglądzie po 30kkm. Niestety fotela gdzie pościła na szwach tylna kieszeń po obu stronach na odcinku ok 1cm nie uznali twierdząc, że przyczyną jest wepchnięcie czegoś dużego i dlatego kieszeń puściła.
            Nie wiem czy jest sens walczyć.
            pozdrawiam
            UP THE IRONS...
            Polski Fanklub Iron Maiden „Blood Brothers”
            http://bloodbrothers.pl/
            Iron Maiden Official Website
            http://www.ironmaiden.com/

Komentarz

• RS
              Ambiente
              • 2009
              • 238

Hej
              Wkład wymienili bez problemu na gwarancji przy wczorajszym przeglądzie po 30kkm. Niestety fotela gdzie pościła na szwach tylna kieszeń po obu stronach na odcinku ok 1cm nie uznali twierdząc, że przyczyną jest wepchnięcie czegoś dużego i dlatego kieszeń puściła.
              Nie wiem czy jest sens walczyć.
              pozdrawiam
              Jest sens (ale)...- musiałbyś tam włozyć słonia - co to za tłumaczenie ze włozyłeś coś duzego , nie mają na to żadnych dowodów. Inna sprawa iz w ASO nie mają tapicera , więc na pewno to spieprzą . Myślę iz pojedź do fachowca , naprawi ci to za grosze ( tapicer zszyje to ręcznie i będzie po klopocie )

Komentarz

Pracuję...