niewiedziałem ze to aż tak :/ negatywnie wpływa na lampy i pogarsza widoczność niestety na xenon mnie niestać zabardzo :/ a ile kosztuje przerobienie lamp lub czy istnieje inny sposób na poprawienie skutecznośći lamp ??
Xenony do octavi I
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
polecam ci kupic dobre zarowki
np hella blueLight swieca czystym bialym swiatlem (widac dokladnie przejscie swiatlo/cien, posiadaja filtr UV dzieki ktoremu nie zniszczysz sobie reflektorkow)
i jest duza poprawa w stosunku do oryginalnych (tez zreszta helli :wink: )
dodatkowo trwalosc maja duza (jezdze juz 2 rok na nich i nic sie nie dzieje (na swiatlach jezdze 24h/dobe)
kosztuja ok 40zl ale naprawde bedziesz zadowolony (ja bylem :diabelski_usmiech )
pzdr
Komentarz
-
-
dzięki za pomoc :] widaiałem żaróweczki helli http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99494122 i jaką moc tych żarówek się montuje bo fabrycznie jest to chyba 55 w ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bastek016dzięki za pomoc :] widaiałem żaróweczki helli http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=99494122 i jaką moc tych żarówek się montuje bo fabrycznie jest to chyba 55 w ??Leon FR 2.0TDI 170KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BioBogonchester121 napisał/a:
te 50W swieca i tak mocniej niz nie jedna 100W zarowka kupiona na CPN'ie
Wątpie.
zrobilem nawet testa do lewych zapodalem 100W zarowke kupiona na orlenie za 12zl (VARWA czy jakos tak)
a w prawych mialem moje hela blueLight
i nie dosc ze prawy swiecil biala barwa (lewy zolta) to lewy lekko mnie oslepial
po wyregulowaniu 100W VARWA okazala sie slabsza od 50W HELLI
i to bylo widac nie tylko patrzac sie na droge oswietlona raz lewym raz prawym reflektorem ale wlaczajac dwa reflektory bylo widac ze bialy kolor pochlonal zolty
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczaschester121, ssprawdziłem we wrocławi koszt montażu z pozimowaniem to od 10k wzwyż kolejny raz upewniłem sie w swojej opini co do twojej osoby good job
zaraz do nich zadzwonie, albo lepiej dzisiaj i tak jade do wrocka to ich odwiedze
wieczorkiem sie odezwe
Komentarz
-
-
wlasnie przed chwilka dzwonilem do elcaru
koles zapytal mnie sie czy przed chwilka nie dzwonilem w sparwie xenonow (domyslam sie ze byles to ty)
na wstepie powiedzial mi ze nie da sie ich zamontowac do O1 bo to za duzy koszt
jak juz przekonalem go ze chcialem sie dowiedziec ile, to powiedzial mi ze bedzie to koszt okolo 5000zl (dokladnie dowiedziec sie ma za godzinke)
ale nawet jak by to byl koszt szacunkowy to o 100% chyba by sie nie pomylil :roll:
moze wtedy tez dal mi szacunkowy koszt (nie wiem) ja zapamietalem liczbe 5000zl
i nie mozesz miec do mnie o to pretensji w ASO tak mi poweidziano jak odbieralem swoja skodzinke w 2002r moze dali mi wtedy jeszcze jakis rabat ze kosztowalo to 5000zl a nie 10000zl, nie wiem
badz tak dobry i napisz mi na PW co to za opinia (ja chyba powiniennem wiedziec :| )
Komentarz
-
-
djczas, zabijesz mnie pewno ale nie mam papierka :roll:
nie mialem czasu podjechac na grunwald bo w poniedzialek rano jade do irlandi popracowac i caly dziec spedzilem w marketach :!:
tak wiec niestety nie udowodnie ci ze pan z aso podal mi kwote 5000zl
wiec niech bedzie po twojemu, moze i masz racje a kwota 5000zl byla kwota z rabatem (przy kupnie auta) bo nie wypre sie tego ze koles mi powiedzial ze za 5kzl mozna wsadzic, ale oferta moze byla tylko dla mnie
wiec wycofuje sie ze w ASO za 5kzl mozna zalozyc xenonki!!!!!!!!
pzdr
Komentarz
-
-
Co tu się dzieje ?
Gdzie jest moderator ?www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-