Witam
niedawno stałem się właścicielem Octavii kombi 2007r ale dostałem ją z jednym kluczykiem(scyzoryk) mam więc pytanie gdzie w trójmieście dorobię drugi i ile to kosztuje?
Kupujesz kluczyk na allegro, grot dorabiasz, jak masz VAG to kodujesz IMO i pilota, jak nie masz podjeżdżasz na spota w trójmieście i koledzy robią Ci to gratis.
Lub ASO wtedy jesteś do tyłu o parę ładnych stówek
Tomek_dx, w O2 nie jest tak łatwo zakodować VAGiem
tym niemniej tomall75, zrób tak jak jak radzi Tomek_dx, albo podjedź do TESCO i tam facet ci dorobi cały kluczyk-koszt ok 300-350pln
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
niedawno stałem się właścicielem Octavii kombi 2007r ale dostałem ją z jednym kluczykiem(scyzoryk) mam więc pytanie gdzie w trójmieście dorobię drugi i ile to kosztuje?
po pierwsze masz SKC?! (zwany PIN'em)
jak masz to dobrze, jak nie masz to też nie najgorzej :szeroki_usmiech
ostatnio jednemu typowi robiłem i spokojnie się da
Jakby co to kontaktuj się na PW
[ Dodano: Wto 14 Gru, 10 15:38 ]
Zamieszczone przez maroko2007
Witam a moze wiecie jak sie dostac do pestki?? (kluczy scyzoryk 3 guziki)
Witam
cokolwiek kombinujesz z kluczykami , dorabiasz czy inne tam , koniecznie zgoś to ubezpieczycielowi , żeby się nie wypiął jakby co ... Poczytaj
Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz