Zamieszczone przez szkoda
Listwy jeszcze raz,ktore nadaja sie najlepiej do malowania
Zwiń
X
-
Listwy jeszcze raz,ktore nadaja sie najlepiej do malowania
Chcialbym sie dowiedziec ktore listwy sie nadaja do malowana najlepiej lub , czy mozna kupic z przeznaczniem do malowania? Najbardziej mi sie widza takie jak mam czli z katalogu akcesrori originalnych 6 czesciowe.Przyzwyczailem sie nich a poza tym sa takie jak w a4nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
-
-
chester121, Kazda jest dobra, tylko trzeba sie potem pomeczyc podkladami reaktywnymi do plastikow oraz papierem sciernym, a nie kazdemu sie chce i potem mowi, ze sie nie da itd. Dobry podklad jak zwiaze z plastikiem to nic nie bedzie odpadac, jakos zderzaki sa malowane i farba z nich nie odpada - tylko one niby sa plaskie jak przyjezdzaja z fabryki.
Komentarz
-
-
dzwonilem i nie ma listew do malowania , kupie za 120 prawdopodobnie listwy 6 czesciowe lakiernik mowil ,ze nie bedzie problemow tylko ,zeby pomalowal schludnie bo to straszni partacze i zawsze oszczedzaja na podkladach elastycznych itd.
Zastanawiam sie nad wkladami jeszcze niebeiskimi musze sie spytac u znajmowego fachmena czy sa problemy po wymianie czy drzy wklad lub cosnowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafaluskupie za 120 prawdopodobnie listwy 6 czesciowePerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafalustylko ,zeby pomalowal schludnie bo to straszni partacze i zawsze oszczedzaja na podkladach elastycznych itd.
pzdrOCTAVIA '01
Komentarz
-
-
Moge ale to zawsze problem z klejeniem , bede sie spieszyl bo nie bede chcial jezdzic bez listew. A listwy sa teraz za 120 zl wiec mozna kupic. lakiernik za malowanie chce 180 ale nie mowilem mu o tych malych blotnikowych.
Partacze to mowie o wszytskich . Poprostu roznie z tym lakierowaniem bywa.
Jestem do operacji przekonany chodzi tylko o fachowosc lakiernika bo co pozniej zrywac . Zawsze cos spierdola albo za malo perly albo dziwna faktura pod lakieremnowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
-
wlasnie wiem rozmawialem z lakiernikiem jak zwykle przed robota wielki entuzjazm poradzimy sobie itd. chciaz sa to listwy nie do malowania.Ale rzczywistosc jest taka ,ze pozniej jak trzeba placic to przytaczaja 100 roznych problemow. A wogole to mam szczescie ,ze zyje powiedza
ale powinni zeszlifowac te liswy i trzeba jakis tam podklad ze wzg . na to ,ze listwy sa nie do malowania. Troche sie pieprzenia jest ale diable tkwi w szczegolach dlatego uwazam ,ze warto sie pomeczyc. W a4 to jest standard . Czlowiek patrzy na Audi i nawet nie wie czemu jest ladniejsze i pelniejsze .
[ Dodano: Czw 04 Maj, 06 17:46 ]
wyjasnienie listwy z katalogu akcesoriow dalej kosztuja 240 i sa 6 czesciowe
a 4 czesciowe sa po 120 ale sa gorsze nie sa miekkienowy cSIMC od Aliego
Komentarz
-
-
Jeśli są listwy chropowate (takie jak na octaviach) najpierw się matuje element, pózniej podkład na plastik, następnie podkład który wyrówna powierzchnie. Jak wyschnie to sie matuje papierem 1200 i maluje. Nie ma żadnego problemu chyba że się lakiernikowi nie chce. Litwy wychodzą ładne i i gładkiepozdrowienia
Komentarz
-
Komentarz