Nie znacie się. Nowe logo to wzór luksusu i prestiżu. Mnie się bardzo podoba. Zobaczycie stanie się tak samo popularne jak mercedes. Ta obwódka wręcz krzyczy- KUP MNIE !!! Widać że zostało zaprojektowane przez jakiegoś słynnego projektanta. (tylko niestety pewnie jakiegoś z Rumuni )
Nowe oficjalne logo
Zwiń
X
-
np skoda rs i nowe logo :P skiluje wszystkich.... ale smiechem :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
ja wiem dlaczego chcą takie logo wprowadzić 8)
Chcą żeby ludzie zmieniali na logo własnych pomysłów lub OCP
a tak na poważnie to nowe logo wygląda kup.wato i moim skromnym zdaniem jest beznadziejnie brzydkie
przykład nowego logo ? :szeroki_usmiech
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
ja Ci powiem czym przykleić klejem do szyb samochodowych firmy boll gwarantuje ze nie odpadnie tylko dobrze odtłuść
[ Dodano: Pon 17 Sty, 11 22:20 ]
najlepsze są komęty tych buraków na interi i tej blachary co musi mieć a5 pusta ci.ahttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
tomil hehe a co do taśmy to z app dobrze trzyma :diabelski_usmiechhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Biszczuprzykład nowego logo ? :szeroki_usmiech
http://img577.imageshack.us/img577/1381/jezo0.jpg
A kolory kto im wymyślał wiadomo - daltonista
Komentarz
-
-
Jedyny mankament, który mnie zawsze powstrzymywał przed zakupem Skody to kura na masce. No ale przełamałem się. Teraz czytam posta. Myślę, pepiczki wymyślili coś bardziej pasującego do samochodu. A tu nowa kura, tylko brzydsza. Może zmieni się na jakieś fajne zanim będę wymieniał swoją brykę.Ron
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RonJedyny mankament, który mnie zawsze powstrzymywał przed zakupem Skody to kura na masce. No ale przełamałem się. Teraz czytam posta. Myślę, pepiczki wymyślili coś bardziej pasującego do samochodu. A tu nowa kura, tylko brzydsza. Może zmieni się na jakieś fajne zanim będę wymieniał swoją brykę.
Przecież zawsze możecie przykleić znaczki VW, skoro LOGO ma dla was, aż tak wielkie znaczenie. Wstyd jeździć z "kurą" na masce? To nie kupuj "kury", kup co innego (np. Renault ma ładny znaczek, Fiat miał ładny, ale teraz ma brzydki, chociaż ładniejszy niż Skoda).
Naprawdę nie rozumiem tych osób, które narzekają, że nowy znaczek jest BE. Może jest, może nie. Wstydzisz się? Dla gównianego znaczka auto kupujesz?
Widać tak, bo szkoda/nie masz pieniędzy na auto z innym znaczkiem. Taka prawda.
Komentarz
-
-
kross12
bobolino, nie przesadzaj, prawda jest taka że kura jest chu#$$#wa na maxa, Skoda ma najbrzydsze logo z VW AG....
W pełni rozumiem kolegę Ron, sam miałem uprzedzenia do Skody i działkerskiego image. No ale cóż znaczkiem nie jeździmy, kupiłem i jestem zadowolony. Ostatnio kumpel który jeździ trójką jak wsiadł i przejechał się moim struclem był pod wrażeniem, także nawet użytkownicy BMW potrafią docenić Skodę
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12bobolino, nie przesadzaj, prawda jest taka że kura jest chu#$$#wa na maxa, Skoda ma najbrzydsze logo z VW AG....
W pełni rozumiem kolegę Ron, sam miałem uprzedzenia do Skody i działkerskiego image. No ale cóż znaczkiem nie jeździmy, kupiłem i jestem zadowolony. Ostatnio kumpel który jeździ trójką jak wsiadł i przejechał się moim struclem był pod wrażeniem, także nawet użytkownicy BMW potrafią docenić Skodę
Więc nie bardzo wiem, o co chodzi w twoim poście.
Ale masz rację :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bobolinorzecież zawsze możecie przykleić znaczki VW, skoro LOGO ma dla was, aż tak wielkie znaczenieZamieszczone przez bobolinoNaprawdę nie rozumiem tych osób, które narzekają, że nowy znaczek jest BE. Może jest, może nie. Wstydzisz się? Dla gównianego znaczka auto kupujesz?
Komentarz
-
-
Bobolino chyba jednak nie zrozumiał wypowiedzi mojej i kolegi Kross12. Skodę kupiłem kierując się zdrowym rachunkiem ekonomicznym, funkcjonalnością oraz tym, że kolega jest kierownikiem w salonie i załtwił mi dobry rabat. Samochód odpowiada mi pod każdym względem. Co nie zmienia faktu, że kura jako logo marki nie wywołuje specjalnej ekscytacji. O tym, że to nie jest kura, dowiedziałem się dopiero z internetu. Ale logo powinno być jednoznaczne i kojarzyć się z marką. Patrzący na logo powinien od razu powiedzieć: mam na masce strzałę ze skrzydłem, a nie zastanawiać się jak zobaczyć w głowie kury strzałę. Nowe zaproponowane logo bardzo tej kury nie zmieniło. Może warto pójść w kierunku słowa SKODA, albo litery S, z zrezygnować całkowicie z drobiu. Taka jest moja opinia bobolino, nie podpalaj się. Szanuję twoje zdanie, że podoba ci się auto i logo. Mi podoba się tylko auto.Ron
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RonBobolino chyba jednak nie zrozumiał wypowiedzi mojej i kolegi Kross12.
Zamieszczone przez RonAle logo powinno być jednoznaczne i kojarzyć się z marką. Patrzący na logo powinien od razu powiedzieć: mam na masce strzałę ze skrzydłem, a nie zastanawiać się jak zobaczyć w głowie kury strzałę.
BMW ma (szachy), Mercedes (celownik), a nawet Ferrari (ci to nie kurę, tylko jakiegoś Kunia mają) i co z tego? A Skoda ma strzałę z pióropuszem, która komuś kojarzy się z kurą, przebitą strzałą. I co z tego?
Zamieszczone przez RonTaka jest moja opinia bobolino, nie podpalaj się. Szanuję twoje zdanie, że podoba ci się auto i logo. Mi podoba się tylko auto.
pzdr
Komentarz
-
-
A co powiecie na taki koncepcję loga?
high res -> klik
Drobna zmiana, brak napisów i wg mnie jest , a przynajmniej lepsze od tego z pierwszego postu.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
Komentarz