Zamieszczone przez Biszczu
kleber krisalp hp2
Zwiń
X
-
dodam ze miałem do wyboru tez ug7+ tak chwalone przez was ale mi w dwóch miejscach odradzili i jakos w nie zwątpiłem...ajj raczej spie bo dzis miałem cięzki dzien...ta pogoda jest straszna i jak jutro zamieć będzie a pewnie bedzie to i nie rusze po auto pewnie.ale wrócmy do tematu :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
DANIEL1987 masz tutaj wątek http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38770 po co zakładać nowy?PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCODANIEL1987 masz tutaj wątek http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=38770 po co zakładać nowy?
Komentarz
-
-
J tez mam takie nówki (od końca października) i powiem szczerze, że mój gumiarz mi je polecił. Poprzednio miałem Micheliny i jakoś tak sceptycznie do nich podszedłem. Ty bardziej, że w necie czytałem różne opinie od bardzo zachwalających, do miażdżących całkiem. Że brak trakcji na śniegu i na mokrym i na zakręcie. Jednak dostałem je za darmochę (nówki!!!) i to mnie skusiło.
Na razie jeździłem po suchym i wg. mnie są dobre (chociaż faktycznie głośne powyżej 80 - 90 km/h).
Na mokrym tez nieźle hamują.
No i wreszcie ostatnie na śniegu - nie zakopałem się, przyspieszają i hamują całkiem dobrze. Jeszcze czeka mnie sprawdzian w górach w ferie zimowe.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Przejezdzilem na tych Kleberach cala zeszla zime i sa SUPER.Zastanawialem sie na Michałkami,ale wybralem w koncu Klebery.Jak dla mnie najlepszy stosunek jakosci do ceny(kupilem ponizej 200zl).Jedyny minus jest taki,ze sa troche glosne,ale moze to dlatego,ze ogolnie zimowki sa glosniejsze ze wzgledu na ksztalt bieznika i do tego Skody nie sa za dobrze wygłuszonymi autami.Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
furka zajebista! smignąłem do domku 50km i jestem zadowolony bardzo tym bardziej ze zalałem za 100zl zrobiłem 50km a jeszcze 300 zasieg pokazuje haha spalanie 5,5l/100km jak dla mnie rewelka!!!!!bolero od grygiego smiga az miło ogólnie tylko siadać i jechać choc nie mam czasu juz dzis :szeroki_usmiech
PS.Mechanik od vcds'a to tuman okropny,jak go kierownik zawołał i zacząłem z nim dyskutować o włączaniu funkcji typu cornery,staging itp to on zaczal sie tlumaczyc ze " on nie ma takiej funkcji w prog w komputerze" .Już nie chciałem go przy kierowniku ośmieszać i wdawać się w dłuższą wymianę zdań bo i tak to by nic nie dało.Strach oddawac auto im do reki normalnie :twisted:
Komentarz
-
Komentarz