nie wiem czy łożysko, czasem coś tam zaświergocze? to niby łożysko?
[O1] tematy ogólne
Zwiń
X
-
[O1] tematy ogólne
:cry: Drodzy koledzy potrzebuje rady moja perełka o1 1,9 slx ciężko pali wymieniłem świece baterie i dalej nic dziś rano było -20 i nawet nie zagadała podłączyłem prostownik i po 3 godz zapaliła ale bardzo ciężko i zaczeła migać kontrolka świec srawdziłem wszystkie grzeja juz nie wiem co robic moze cos pobiera prąd nie wiem a od swiec to może jakis sterownik prosze o pomoc :cry:
-
-
podłącz vaga, bo inaczej to wróżenie z fusów->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
srawdziłem wszystkie grzejaSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
phrix sprawdzałem w taki oto sposób wykręciłem i przez baterie do+i- i robiły się czerwone nie mam pojęcia jak innaczej sprawdzic a jeżeli chodzi o filtr to nie wymieniałem kupiłem auto dopiero w wrześniu robiłem tyko rozrząd nie dawno wyskoczyła mi inspekcja ale nie kasowałem chce sobie kupic interfejs
Komentarz
-
-
no to powiem tak nie miałem czasu zająć sie autem zaprowadziłem do mechanika szukał i znalaz jakies 2 przekażniki spalone tak więc auto odbieram w poniedziałek to dowiem sie wiecej :wink:
[ Dodano: Wto 28 Gru, 10 16:35 ]
czesc dalsza tak jak myślałem meechanik nic nie zrobił dalej cięzko pali rano rozruch dobry nawet olej wymieniłem i nic niewiem tylko ile prądu powinien pobierać na postoju u mnie pokazuje miernik 0,40mA to chyba za dużo
Komentarz
-
Komentarz